AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Forssa
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus

Kestävän kehityksen koulutus HAMK

Ympäristösuunnittelija on kestävän kehityksen ammattilainen, joka menestyy yritysmaailman, julkishallinnon, järjestöjen ja tutkimuslaitosten palvelussa. HAMK valmentaa opiskelijoita itsenäiseen päätöksentekoon kykeneviksi ja työelämän tarpeisiin sopeutuviksi tiimipelaajiksi, jotka osaavat soveltaa kestävän ja vastuullisen toiminnan periaatteita työelämässä.

Kestävän kehityksen koulutus on vahvasti linkittynyt työelämään. Yhteistyökumppaneita moduuliprojekteissa ovat mm. Jokioisten Leipä Oy, Forssan yrityskehitys Oy, Saint-Gobain Isover AB, Reka Kaapeli Oy, Forssan kaupunki ja FM House Oy. Tämän lisäksi HAMK ja kestävän kehityksen koulutusohjelma toimivat useissa hankkeissa, kuten ORAS- ja OIVA-hankkeet.

Kestävän kehityksen koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu ydinosaamisen lisäksi profiloivia opintoja. Ydinosaamisen moduulit suoritettuasi tunnistat kestävän kehityksen osa-alueet, ymmärrät ekosysteemipalvelujen merkityksen, osaat soveltaa kiertotalouden periaatteita sekä ympäristön seurannan ja vesistöjen kunnostuksen toimintamalleja. Osaat myös ympäristötekniikan, ympäristöliiketoiminnan ja ympäristöalan viranomaistoiminnan perusteet. Ydinosaamisen moduulit sisältävät myös englanninkielisiä opintoja. Tutkintoon sisältyy kaksi työelämän harjoittelujaksoa ja opinnäytetyö.

Voit laajentaa ja syventää osaamistasi oman mielenkiinnon mukaan profiloivien opintojen kautta. Valittavana on esimerkiksi vesitekniikan, viestinnän ja ympäristöjohtamisen, luonnon monimuotoisuuden, biotalouden sekä sosiaalisen ja kulttuurisen kestävän kehityksen opintoja.

Voit sisällyttää tutkintoosi opintoja myös koko HAMKin muusta opintotarjonnasta tai muista korkeakouluista. HAMK kannustaa myös keräämään itsellesi arvokasta kansainvälistä kokemusta ja kielitaitoa lähtemällä vaihto-opiskelemaan tai harjoitteluvaihtoon.

Monimuoto-opinnoissa opetus tapahtuu pääasiassa verkon kautta koko opiskeluajan, mutta joihinkin opintoihin sisältyy myös mahdollisuus lähiopetukseen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Forssa
  • suomi
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ympäristösuunnittelija (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän kehityksen koulutus | ympäristösuunnittelija | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu