Kulttuurituotanto | YAMK

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Kulttuurituotanto, YAMK

Kulttuurituotanto | YAMK

Haluatko mukaan yli sadan kulttuurituotannon asiantuntijan verkostoon? Koulutuksessa syvennetään johtamisen ja kehittämisen osaamista. Saat paljon uusia kollegoja, aineksia ammatilliselle urallesi sekä oivalluksia ja työkaluja tulevaisuuteen. Käytämme innovatiivisia opetusmenetelmiä ja tilamme ovat aivan uudet. Nähdään pian!

Kulttuuriala tarvitsee tulevaisuuden tekijöitä

Tutkinto tarjoaa kulttuurisektorin tuotannollisissa tehtävissä toimiville mahdollisuuden kehittää ja syventää asiantuntemustaan kulttuurituotannon muuttuvassa toimintaympäristöissä. Tule pohtimaan, kuinka kestävä kehitys, yhteisöllisyyden vahvistamien, uudet teknologiat ja digitalisaatio sekä immersiiviset elämyspalvelut vaikuttavat kulttuurituotannon kenttään. Tutkinnon myötä vahvistuu kykysi ennakoida yhteiskunnallisia ja kansainvälisiä muutoksia sekä suunnitella, ohjata ja johtaa uudistavaa ja tutkimuksellista kehittävää toimintaa.

Koulutuksessa painotetaan luovien prosessien johtamista ja tulevaisuusorientoitunutta uuden kehittämistä. Koulutuksen ytimessä on opiskelijan, ehkä juuri sinun, oman asiantuntijuuden kehittäminen.

Koulutuksen toteutus

Kulttuurisektorin tuotannollisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville suunnattu koulutus järjestetään Helsingissä monimuoto-opetuksena. Opetuspäiviä on 2–3 kuukaudessa. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä ja sen suoritusaika on 1,5 vuotta.

Opetusmenetelmänä käytetään monimuoto-opetusta, joka koostuu lähi- ja verkko-opetuksesta ja erilaisista tiedonhaku-, analysointi- sekä työelämässä toteutettavista kehittämistehtävistä. Opinnot suoritetaan projektimaisesti kehittämis- ja oppimistehtävinä, jotka kytkeytyvät työelämän kehittämishaasteisiin. Tutkintoon sisältyy laaja kehityksellinen lopputyö, jonka opiskelija tekee valitsemastaan aiheesta, valitsemalleen organisaatiolle tai valitsemassaan toimintaympäristössä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kulttuurituottaja (ylempi AMK) / Master of Culture and Arts

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen