AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Health Care | Registered Nurse | full-time

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Eligible for study allowance
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Eligible for study allowance
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus

Bachelor of Health Care | Registered Nurse | full-time

Bachelor of Health Care, Registered Nurse -tutkinto-ohjelmasta valmistuu taitavia ja monipuolisia sairaanhoitajia, joilla on erinomainen tietotaito terveysongelmista kärsivien ihmisten hoitamisessa, valvomisessa ja kohtaamisessa.

Opintojen jälkeen sinulla on laaja-alainen hoitotyön tuntemus ja hallitset hoitotyössä tarvittavat käsitteet, menetelmät ja tiedot. Niiden avulla pystyt kriittisesti arvioimaan ja tekemään päätöksiä muuttuvissa ja ennakoimattomissa hoitotyön tilanteissa.

Koulutuksen aikana opit johtamaan ammatillista työskentelyä ja työskentelemään hoitotyön asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Opit arvioimaan oman osaamisesi lisäksi myös yksilöiden ja ryhmien osaamista sekä kehittämistä. Opit soveltamaan ja arvioimaan hoitotyön osaamistasi erilaisissa hoitotyön tilanteissa. Sairaanhoitajana sinulla on valmius jatkuvaan oppimiseen, osaat viestiä kirjallisesti ja suullisesti sekä hoitotyön asiantuntijoille että alan ulkopuoliselle yleisölle.

Registered Nurse -tutkinto-ohjelma tarjoaa moniammatillisen oppimisympäristön nykyaikaisissa oppimisympäristöissä ja simulaatiotiloissa.

Valmistuttuasi sinulla on hyvä tietoperusta ja taidot hoitaa potilaita sekä kykyä soveltaa tietojasi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä.

Koulutus toteutetaan englannin kielellä monikulttuurisessa ryhmässä. Kielitaito ja taito työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä tulevat olemaan erityisiä vahvuuksiasi ja valtteja työmarkkinoilla.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan päivätoteutuksena. Osa opiskelusta on läsnäolovelvoitteista.

Opiskelijan työ koostuu muun muassa lähiopetuksesta, etä- ja itsenäisestä opiskelusta, verkko-opiskelusta ja harjoittelusta sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnasta. Harjoittelujaksot ovat päätoimista opiskelua ja edellyttävät läsnäoloa.

Sairaanhoitajan tutkinto-ohjelman toteutuksen periaatteita ovat käytännön ja teoriaopetuksen vuoropuhelu. Opiskelussa käytetään monipuolisia oppimismenetelmiä muun muassa taitopajoja ja simulaatioita. Opiskelija on aktiivinen toimija ja oppija omassa oppimisprosessissaan.

Uramahdollisuudet

Maailma tarvitsee välittämistä – suuntaa ihmisten pariin! Sairaanhoitajana voit toimia erilaisissa tehtävissä ja toimintaympäristöissä muun muassa perusterveydenhuollossa, sairaalassa, yksityisissä palveluissa tai kolmannen sektorin järjestöissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • englanti
  • Hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

You can apply through the joint application system at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Health Care, Registered Nurse

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu