Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Vantaa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Tradenomi, liiketalous

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksen opetussuunnitelma on tiivistetty, jopa kahdessa vuodessa suoritettava, ja se on ensisijaisesti suunnattu merkonomeille tai vastaavan koulutustaustan omaaville työssäkäyville aikuisille. Tradenomin tutkinnon laajuus on 210 op.

Koulutuksen sisältö

Liiketalouden perusopintoja (60 opintopistettä) hyväksiluetaan aikaisemmilla liiketalouden tai kaupallisen alan opinnoilla tai suoritetaan joustavasti näytöillä ensimmäisen lukukauden aikana.  Ammattiharjoittelu 30 op raportoidaan ohjatusti Uraportfoliona, mikäli opiskelijalla on vähintään kolme vuotta liiketalouden alan työkokemusta.

Kaikille yhteiset ammatilliset opinnot (60 op) ovat yhdistelmä opintojaksoja esimiestyöstä ja työyhteisön kehittämisestä, markkinoinnista sekä laskentatoimesta ja rahoituksesta. Yhteisten opintojen lisäksi on 15 op valinnaisia opintoja ja lisäksi täysin vapaasti valittavia opintoja 15 op.

Koulutuksen toteutus

Opintojaksojen suoritustapoja on monenlaisia. Voit valita sinulle sopivan oppimistavan joko osallistumalla lähiopetukseen tai työskentelemällä enemmän itsenäisesti. Pääsääntöisesti läsnäolovelvoitetta ei ole, paitsi kielten ja viestinnän opintojaksoilla. Verkko on opintojesi tukena. Halutessasi voit ottaa opintoja myös liiketalouden päiväopiskelun tarjonnasta. Voit hyödyntää työelämän kokemustasi ja viedä myös työpaikallesi ajankohtaista uutta tietoa. Henkilökohtaisen opintosuunnitelman tekemisessä ja toteuttamisessa sinua auttavat osaavat ja ammattitaitoiset opintoneuvojat ja opettajat.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen