Muotoilija (AMK) | teollinen muotoilu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Lahti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Muotoilija (AMK) | teollinen muotoilu | päivätoteutus

Tavoite

Oletko teollisesti valmistettujen tuotteiden tai kulkuneuvojen suunnittelun tulevaisuuden spesialisti? Teollinen muotoilu tarjoaa sinulle erittäin laajoja uranäkymiä.

Teollisen muotoilun koulutuksessa opiskelet monipuolisesti erilaisten älykkäiden tuotteidenja niiden oheispalveluiden luovaa suunnittelua ja valmistettavuutta osana kestävää ja eettistä kaupallista toimintaa. LAB-ammattikorkeakoulussa voit erikoistua vaikkapa työkalujen, kodinkoneiden, lääketieteellisten laitteiden, harrastus- ja liikuntavälineiden tai teollisuuden koneiden, viihde-elektroniikan, kulkuneuvojen ja liikennejärjestelmien suunnitteluun sekä näiden tuotteiden käyttöliittymien ja liiketoimintamallien kehittämiseen. Teet valintoja erikoistumisesi suunnasta ensimmäisen opintovuoden jälkeen.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa painotetaan käyttäjäystävällisiä ratkaisuja ja ympäristöystävällisen tuotannon prosessia osana kestävän kehityksen liiketoimintaa. Muotoilijan erikoistaidot, kuten visualisointi-, mallinnus- ja esitystekniikat ovat opintojesi keskiössä. Lahden kampusten nykyaikaiset oppimistilat ja erikoislaitteet tarjoavat monipuolisen ja modernin opiskeluympäristön. Opiskelet kiinteässä yhteydessä työelämään. Erilaiset yritysten ja ammattilaisten kanssa toteutettavat aidot yhteistyöprojektit ovat opintojen suola. 

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK) | teollinen muotoilu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti