AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Toimintaterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimintaterapeutti (AMK) | monimuotototeutus

Toimintaterapeutti (AMK) / Karelia-ammattikorkeakoulu

Opi auttamaan eri-ikäisiä ihmisiä kuntouttavan toiminnan keinoin! Toimintaterapeuttina olet asiakkaan rinnalla kulkija ja toimivan arjen mahdollistaja.

Toimintaterapeuttina hyödynnät työssäsi omaa kuntoutusalan osaamistasi laaja-alaisesti. Toimit ammattilaisena itsenäisesti ja kohtaat eri elämän tilanteissa olevia ihmisiä. 

Karelian toimintaterapeuttiopinnoissa saat kattavan toimintaterapian (occupational therapy) tietoperustan. Opiskeluaikana verkostoidut ja työskentelet erilaisissa ryhmissä oman alasi asiantuntijana. Opit soveltamaan osaamistasi toimintaterapian erityisalueilla kohdatessasi erilaisia asiakasryhmiä erilaisissa toimintaympäristöissä. Opit ottamaan vastuuta toimintaterapiaprosessista, potilasturvallisuudesta sekä työsi laadusta ja vaikuttavuudesta. Lisäksi hankit valmiuksia tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan, kansainvälisyyteen, yrittäjyyteen ja johtamiseen ja teet työelämälähtöisen opinnäytetyön. 

Toimintaterapeuttikoulutuksen erityisiä vahvuuksia ovat Karelian vahvat työelämäkumppanuudet, joiden avulla harjoitteluistasi tulee sujuva osa opintojasi. Opiskelet mielekkään kokoisessa ryhmässä ja ammatti-identiteettisi kehittymistä tuetaan koko opiskeluprosessin ajan. 

Toimintaterapeutin työtehtäviä

  • toimintaterapeutti
  • kuntoutusasiantuntija
  • projektiasiantuntija
  • yrittäjä

Kareliasta valmistuneena toimintaterapeuttina sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilta vaadittava ammatillinen pätevyys ja voit toimia laillistettuna toimintaterapeuttina. 

Voit työskennellä erilaisten asiakasryhmien kanssa yksilö-, ryhmä-, tai yhteisökuntoutuksessa läsnä- ja etätoimintaterapiaa hyödyntäen. 

Työskentelet sosiaali- ja terveydenhuollon julkisessa tai yksityisessä toimintayksikössä, asumisyksikössä, erityishuoltopiirissä, järjestössä tai toimit itsenäisenä yrittäjänä. Lisäksi tutkinto mahdollistaa työskentelyn EU-alueella ilman lisäkoulutusta.

Toteutus

  • Tutkinnon laajuus 210 opintopistettä 
  • Kesto 3,5 vuotta
  • Opetus on etä- ja lähiopintoja, harjoittelua ja projektityöskentelyä. Jokaisella lukukaudella harjoitellaan asiakastilanteita simulaatio- tai terveydenhuollon ympäristöissä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Toimintaterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimintaterapeutti (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu