Sivuston käyttötapa: Mobiili

Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Medianomiopiskelijoita ja heidän opettajansa

Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Media- ja viestintäala on parasta aikaa suuressa murroksessa. Monikanavaisuus on arkipäivää ja alalle tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät nykypäivän mediakentän pelisäännöt ja osaavat tuottaa räätälöityjä sisältöjä useille eri kanaville. Digitalisaatio avaa alan osaajille mahdollisuuksia, joista emme osaa vielä edes uneksia.

Karelia-ammattikorkeakoulusta medianomiksi valmistuttuasi hallitset ammattimaisen sisällöntuotannon edellyttämät ohjelmistot ja laitteet. Osaat suunnitella ja toteuttaa mediasisältöjä useilla eri tavoilla sekä johtaa av- ja verkkomediatuotantoja. Luovuuttasi tarvitaan ja ruokitaan – viime kädessä sisältö ratkaisee!

Koulutuksen sisältö

Karelia-amk:n medianomiopinnoissa opit viestinnän nykyaikaisia työkäytäntöjä ja tuotantoprosesseja. Ensimmäisen vuoden opinnot luovat osaamispohjan mm. käsikirjoittamiseen, graafiseen suunnitteluun, ääni- ja videotuotantoihin, valokuvaamiseen, verkkoviestintään ja mediakulttuurin ymmärtämiseen.

Toisesta vuodesta alkaen voit valita ammattiopintoja, joilla monipuolistat osaamisprofiiliasi esimerkiksi uutis- ja ajankohtaisjournalismin, informaatiografiikan, pelituotannon ja mobiilipalvelujen alueilla.

Kolmantena vuonna vahvistat osaamistasi ammattimaisissa mediatuotannoissa. Av-tuotannoissa harjoittelet ja sovellat käytäntöön liikkuvan kuvan sisältötuotannon taitoja kuten kuvaaminen, leikkaaminen, efektointi, värimäärittely ja äänisuunnittelu. Verkkomedian projekteissa suunnittelet, toteutat ja julkaiset verkkopalveluita ja lisätyn todellisuuden sovelluksia.

Viimeisen vuoden pääteema on asiantuntijuuden vahvistaminen ja työelämäkokemusten hankkiminen.

Opinnot sisältävät useita yrittäjyyttä tukevia opintoja. Ensimmäisen vuoden jälkeen voit hakea myös Y-akatemiaan, jossa opetusmenetelmänä käytetään tiimipedagogiikkaa. Y-akatemiassa opiskelet yritystoimintaa ja uudenlaista tapaa tehdä töitä yhdessä toisten kanssa.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Medianomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Medianomi (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: