AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Medianomi

Valjasta digitalisaatio luovuutesi käyttövoimaksi! Karelian medianomina opit viestinnän nykyaikaiset työkäytännöt ja tuotantoprosessit.

Media- ja viestintäala on parasta aikaa suuressa murroksessa. Monikanavaisuus on arkipäivää ja alalle tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät nykypäivän mediakentän pelisäännöt ja osaavat tuottaa räätälöityä sisältöä useaan eri kanavaan. Digitalisaatio avaa alan osaajille mahdollisuuksia, joista emme vielä osaa edes uneksia.

Medianomit työllistyvät muun muassa digitaalisen viestinnän suunnittelijoiksi, sisällöntuottajiksi, verkkotoimittajiksi, videokuvaajiksi ja -leikkaajiksi, tuottajiksi, mobiilisovellussuunnittelijoiksi, projektipäälliköiksi tai -asiantuntijoiksi sekä yrittäjiksi.

Karelia-amk:n medianomiopinnoissa opit viestinnän nykyaikaisia työkäytäntöjä ja tuotantoprosesseja valokuvaamisesta videotuotantoihin ja äänisuunnittelusta dramaturgiaan. Käytännön opiskelua varten tarjoamme huippumodernin oppimisympäristön studioineen. Viime kädessä sisältö ratkaisee, joten perehdyt myös luovuutta edistäviin menetelmiin.

Medianomi työelämässä

Kareliasta valmistuvana medianomina sinulla on erinomaiset valmiudet mediasisältöjen suunnitteluun, toteutukseen ja tuottamiseen mediatuotantojen eri osa-alueilla sen mukaisesti, mitä olet opinnoissasi valinnut.

Saat myös monipuolisia valmiuksia luovien alojen yrittäjänä toimimiseen.

Hallitset erilaisia tiedonhankinnan ja sisältöaineistojen käsittelyn menetelmiä, media-alan tekijänoikeus- ja sopimuskäytäntöjä sekä mediatuotantojen työvälineohjelmistojen ja laiteympäristöjen ammattimaisen käytön.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Medianomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu