Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Medianomiopiskelijoita ja heidän opettajansa

Medianomi (AMK) | päivätoteutus

Media- ja viestintäala on parasta aikaa suuressa murroksessa. Monikanavaisuus on arkipäivää ja alalle tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät nykypäivän mediakentän pelisäännöt ja osaavat tuottaa räätälöityä sisältöä useaan eri kanavaan. Digitalisaatio avaa alan osaajille mahdollisuuksia, joista emme vielä osaa edes uneksia.

Medianomit työllistyvät muun muassa digitaalisen viestinnän suunnittelijoiksi, sisällöntuottajiksi, verkkotoimittajiksi, videokuvaajiksi ja -leikkaajiksi, tuottajiksi, mobiilisovellussuunnittelijoiksi, projektipäälliköiksi tai -asiantuntijoiksi sekä yrittäjiksi.

Karelia-amk:n medianomiopinnoissa opit viestinnän nykyaikaisia työkäytäntöjä ja tuotantoprosesseja valokuvaamisesta videotuotantoihin ja äänisuunnittelusta dramaturgiaan. Käytännön opiskelua varten tarjoamme huippumodernin oppimisympäristön studioineen. Viime kädessä sisältö ratkaisee, joten perehdyt myös luovuutta edistäviin menetelmiin.

Saat monipuolisia valmiuksia

Kareliasta valmistuvana medianomina sinulla on erinomaiset valmiudet mediasisältöjen suunnitteluun, toteutukseen ja tuottamiseen mediatuotantojen eri osa-alueilla sen mukaisesti, mitä olet opinnoissasi valinnut.

Saat myös monipuolisia valmiuksia luovien alojen yrittäjänä toimimiseen.

Hallitset erilaisia tiedonhankinnan ja sisältöaineistojen käsittelyn menetelmiä, media-alan tekijänoikeus- ja sopimuskäytäntöjä sekä mediatuotantojen työvälineohjelmistojen ja laiteympäristöjen ammattimaisen käytön.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Medianomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Medianomi (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: