Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ruokatuotannon johtamisen koulutus | restonomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Haaga-Helia, Kira Weckmanin tarina

Ruokatuotannon johtamisen koulutus | restonomi | päivätoteutus

Ruokatuotannon johtamisen koulutus

Ruokatuotannon johtamisen koulutus | restonomi

Sinustako keittiömestari?

Ruokatuotannon johtamisen koulutuksen suorittaneet restonomit ovat ruokatuotannon osaajia, joilla on vastuullinen ja yrittäjähenkinen asenne työhönsä. Koulutuksen suorittaneilla restonomeilla on edellytykset toimia ruokapalvelualan esimies- ja asiantuntijatehtävissä, keittiöpäällikkönä ja keittiömestarina, sekä yrittäjänä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Koulutuksen tarkoituksena on antaa riittävä teoreettinen tieto ruokapalvelutoimintojen suunnitteluun ja johtamiseen sekä taata tarvittavat ammatilliset kädentaidot. Koulutus antaa myös laajan kuvan koko palveluelinkeinosta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ruokatuotannon johtamisen koulutus | restonomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

keittiömesu
(5)
tulin haagaan kokkitaustalla ja olen saanut paljon lisää oppia keittiömestarin työstä. Olemme päässeet harjoittelemaan huippukokkien kanssa ja tekemään paljon erilaisia keikkoja. Asiat ovat mielestäni tosi hyödyllisiä ja opettajat on innostuneita. Heiltä voi kysyä apua kaikessa. Campuksella on mukava ilmapiiri.
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ruokatuotannon johtamisen koulutus | restonomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: