Sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittäminen | YAMK

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä 2020
Viimeinen hakuaika: 18.3.–1.4.2020
   
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittäminen | YAMK

Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutoiminnan kehittäminen

Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittäminen | YAMK

Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittämisen koulutuksessa opiskelija perehtyy asiakaslähtöiseen palvelujen kehittämiseen sekä innovatiiviseen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaan hyvinvointialan yrittäjyyteen. Koulutuksessa painottuu asiakaskokemuksen ja tutkimuksellisen näytön hyödyntäminen toiminnan kehittämisessä. Koulutuksen keskiössä on asiakaslähtöisyyden edistäminen hyvinvointia edistävien palveluverkkojen toiminnassa.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden perehtyä erilaisiin yrittämisen muotoihin hyvinvointialoilla ja se valmentaa sekä yrittämisen että johtamisen asiantuntijatehtäviin. Koulutuksessa korostuu Diakonia-ammattikorkeakoulun strateginen ajattelu eettisesti kestävistä hyvinvointialan työpaikoista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavista yrityksistä ja koulutuksen lävistää ajatus toiminnan ja osaamisen jatkuvasta kehittämisestä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, mikä mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutuksen vaativuuden takia kuitenkin suositellaan, että ainakin osa siitä suoritetaan päätoimisesti. Lähiopetuspäiviä on 2–4 kuukaudessa. Etäjaksoihin sisältyy itsenäisiä tehtäviä ja verkko-opiskelua.

Hakeminen

Tutkinnot, joiden perusteella voi hakea:

  • sairaanhoitaja (AMK)
  • sairaanhoitaja (AMK), diakoninen hoitotyö
  • sosionomi (AMK)
  • sosionomi (AMK), diakoniatyö
  • sosionomi (AMK), kirkon nuorisotyö
  • sosionomi (AMK), kirkon varhaiskasvatus
  • terveydenhoitaja (AMK)

Lisäksi kelpoisuuteen vaaditaan vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta ammattikorkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Asianomaiseksi alaksi katsotaan sekä ala, jolle haetaan, että ala, jolta aiemmin suoritettu korkeakoulututkinto on.

Työkokemukseksi hyväksytään myös kokemus, joka on hankittu aiemmin suoritetun opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon jälkeen mutta ennen korkeakoulututkintoa.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtamisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan palvelutuotannon kehittäminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: