Sivuston käyttötapa: Mobiili

Multi-method studies
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video presentation

Become a Bachelor of Social Services at Diak! Diak's student Johnny explains why he chose Diak. #jointapplication #diakamk #studyinfinland

Degree Programme in Social Services | part-time studies

Degree Programme in Social Services

The Degree Programme in Social Services trains students for a variety of tasks in social service field both in Finland and in international contexts. Studies in English and a multicultural study group offer the students an opportunity to interact and learn in a real international learning environment.

The specific focus of the programme is on community development work. Emphasis is on people’s participation and empowerment, and on identification and fight against different forms of discrimination in societies.

Studying in the programme

The course aims to train professionals who are competent to work for socially sustainable communities in Finland and abroad. Students learn social work and social policy issues from the Finnish, European and the Global perspectives. The course gives skills to carry out social analysis and action, to implement participatory research, and to analyze local conditions in relation to wider economic and social changes.

Admission requirements

The admission takes place on www.studyinfo.fi.

Degree / diploma

Bachelor of Social Services / Sosionomi (AMK)

Request information

Want to know more about this program, Degree Programme in Social Services | part-time studies? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu, Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen.

Diakissa opiskelleet ovat hyviä arvo-osaajia, joilla on vahvan ammatillisen osaamisen lisäksi hyvät yhteistyötaidot, valmius toimia moniammatillisissa ja -kulttuurisissa ympäristöissä, kyky kehittää omaa työtään ja työalaansa sekä valmius elämänlaajuiseen oppimiseen ja oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

Diakin kansainvälistä toimintaa toteutetaan yhteistyössä lukuisten pitkäaikaisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Haluatko lisätietoa Diakin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Diakin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Diakille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Näytä kaikki oppilaitoksen koulutukset

Diakonia-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Kyläsaarenkuja 2

Näytä puhelinnumero