Ylemmät AMK-tutkinnot

Terveyden edistäminen | YAMK | monimuotototeutus

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Terveyden edistäminen | YAMK | monimuotototeutus

Koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia terveyden edistämisen asiantuntijana, kehittäjänä ja johtajana eri sosiaali- ja terveydenhuollon sektoreilla. Koulutuksessa painottuu monipuolinen terveyden edistämisen kehittämisosaaminen.

Opintojen myötä vahvistat omaa osaamistasi toimia monialaisessa toimintaympäristössä terveyden edistämisen asiantuntijana, kehittäjänä sekä johtamis- ja esimiestyössä.

Terveyden edistämisen koulutuksen tavoitteena on opiskelijan asiantuntijuuden kehittäminen terveyden edistämisen hankkeiden suunnittelijana, koordinaattorina ja projektityöntekijänä sekä terveyden edistämistaitojen kehittäminen työelämän toimintaympäristöissä.

Johtamisopintojen tavoitteena on saavuttaa lähiesihenkilötehtäviin liittyvät taidot ja sijoittua työelämässä aiemman tutkinnon ja asiantuntijuuden perusteella sosiaali- ja terveydenhuollon, vanhuspalvelujen tai liikunnan esihenkilötehtäviin.

Työelämässä

Opiskelija voi profiloitua aiemman tutkintonsa tai luomansa osaamisalueen mukaan erilaisiin tehtäviin. Profiloitumista tukevat opinnäytetyö ja täydentävän osaamisen opinnot.

Esimerkiksi esihenkilötehtävät (osastonhoitaja, palvelupäällikkö), kehittämisprojekteissa toimiminen (projektipäällikkö, tki-asiantuntija) ja terveyden edistämisen asiantuntijatehtävät (hyvinvointikoordinaattori, työhyvinvointikoordinaattori) ovat mahdollisia työtehtäviä.

Koulutus antaa pätevyyden tehtäviin, joissa on vaatimuksena ylempi korkeakoulututkinto.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Monimuotototeutus
  • Kotka
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), geronomi (YAMK), jalkaterapeutti (YAMK), naprapaatti (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK), sosionomi (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveyden edistäminen | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu