AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous| Markkinointi- ja myyntiosaaminen | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi (AMK) | Liiketalous| Markkinointi- ja myyntiosaaminen | monimuotototeutus

Tavoitteet

Koulutuksen aikana sinusta kehittyy monipuolinen ja hyvät teknologia-, vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot omaava modernin markkinoinnin ja B2B-myynnin osaaja. Omaan työhösi ja alueen elinkeinoelämään liittyvät kehittämishankkeet tukevat oppimistasi. Vahvat perustiedot, käytännön taidot sekä positiivinen ja innovatiivinen asenne antavat sinulle pohjan jatkuvalle työssä ja elämässä oppimiselle.

Valmistut tradenomiksi, joka ymmärtää markkinoinnin ja myynnin älykkään yhteispelin merkityksen ja omaa hyvät työelämätaidot. Olet taitava tiimityöskentelijä, kehittämishenkinen ja tiedonhankintataitoinen liiketoiminnan moniosaaja. Kykenet toimimaan vaativissa asiantuntijatehtävissä, esihenkilönä tai yrittäjänä.

Sisältö

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jolloin sinulla ovat tukenasi oma valmentaja ja valmennusryhmä. Etäopiskelu on itsenäistä opiskelua kirjallisuuden ja erilaisten oppimistehtävien avulla sekä verkossa tapahtuvaa opiskelua hyödyntäen digitaalisia työkaluja ja etäyhteyttä. Voit kytkeä opinnot omaan työhösi muun muassa projektien, kehittämistehtävien, opinnäytetyön ja harjoittelun avulla.

Voit hyväksilukea aikaisemmin suorittamiasi soveltuvia korkeakouluopintoja ja aiempaa osaamista. Sinulla on mahdollisuus hyväksilukea harjoittelu tai suorittaa se omassa työssäsi, jos työ on koulutuksen alalta ja se on tradenomiopintojen tasoista.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu