Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysala sisältää terveyden edistämisen sekä hoito- ja kuntoutustyön ohella paljon hallinnollista työtä. Ala tarvitsee hallinnon, johtamisen ja työhyvinvoinnin osaajia kehittämään ja johtamaan eri sosiaali- ja terveysalan sektoreilla tehtävää työtä. Tarve on suuri myös uusille toimintatavoille, innovaatioille ja työmenetelmille.

Tule SeAMKiin opiskelemaan sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto. Perehdy monipuolisesti johtamisen, kehittämisen ja työhyvinvoinnin teemoihin ja vauhdita työuraasi!

Kehittäminen ja johtaminen -opinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opintosi rakentuvat kehittämis-, johtamis- ja tutkimusopinnoista. Nämä kolme osa-aluetta mahdollistavat osaamisen lisääntymisen työyhteisön kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Opintojesi keskeisenä teemana on uudistaa työyhteisöjen toimintatapoja ja -malleja sekä perehtyä työhyvinvoinnin tukemisen tapoihin ja työhyvinvoinnin johtamiseen. Kehittämisen ja uudistamisen tapoja ja malleja pääset konkreettisesti kokeilemaan etenkin opinnäytetyösi yhteydessä. Opinnäytetyö on koko opintojen ajan kestävä prosessi, jossa syvennyt johonkin työhyvinvoinnin, työyhteisöjen johtamisen tai kehittämisen teemaan joko tutkimuksen tai käytännönläheisemmän, tutkimuksellisen kehittämistoiminnan keinoin.

Koulutuksen toteutus

Me SeAMKissa haluamme sinun voivan panostaa opintoihisi mahdollisimman hyvin työn ohessa. Opiskelusi kehittämis- ja johtamisopinnoissa sisältää noin kaksi Seinäjoella toteutettavaa lähiopiskelupäivää kuukaudessa. Muina opiskelumenetelminä SeAMKissa on käytössä itsenäiset tehtävät ja verkko-opiskelu. Hyödynnämme laajasti myös etäopetuksen mahdollisuuksia. Aikaisempien yAMK/maisteritasoisten opintojen perusteella voi hakea harkinnanvaraista opintojen hyväksi lukua.

Tutkinnon hyöty työelämässä

SeAMKista valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan kehittämis- ja johtotehtävissä, asiantuntijana, esihenkilötyössä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektoreilla tai yrittäjänä. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu