Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK

Sosiaali- ja terveysala sisältää terveyden edistämisen sekä hoito- ja kuntoutustyön ohella paljon hallinnollista työtä. Ala tarvitsee hallinnon, johtamisen ja työhyvinvoinnin osaajia kehittämään ja johtamaan eri sosiaali- ja terveysalan sektoreilla tehtävää työtä. Tarve on suuri myös uusille toimintatavoille, innovaatioille ja työmenetelmille.

Tule SeAMKiin opiskelemaan sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto. Perehdy monipuolisesti johtamisen, kehittämisen ja työhyvinvoinnin teemoihin ja vauhdita työuraasi!

Kehittäminen ja johtaminen -opinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opintosi rakentuvat kehittämis-, johtamis- ja tutkimusopinnoista. Nämä kolme osa-aluetta mahdollistavat osaamisen lisääntymisen työyhteisön kehittämis- ja johtamistehtävissä.

Opintojesi keskeisenä teemana on uudistaa työyhteisöjen toimintatapoja ja -malleja sekä perehtyä työhyvinvoinnin tukemisen tapoihin ja työhyvinvoinnin johtamiseen. Kehittämisen ja uudistamisen tapoja ja malleja pääset konkreettisesti kokeilemaan etenkin opinnäytetyösi yhteydessä. Opinnäytetyö on koko opintojen ajan kestävä prosessi, jossa syvennyt johonkin työhyvinvoinnin, työyhteisöjen johtamisen tai kehittämisen teemaan joko tutkimuksen tai käytännönläheisemmän, tutkimuksellisen kehittämistoiminnan keinoin.

Koulutuksen toteutus

Me SeAMKissa haluamme sinun voivan panostaa opintoihisi mahdollisimman hyvin työn ohessa. Opiskelusi kehittämis- ja johtamisopinnoissa sisältää noin kaksi Seinäjoella toteutettavaa lähiopiskelupäivää kuukaudessa. Muina opiskelumenetelminä SeAMKissa on käytössä itsenäiset tehtävät ja verkko-opiskelu. Hyödynnämme laajasti myös etäopetuksen mahdollisuuksia. Aikaisempien yAMK/maisteritasoisten opintojen perusteella voi hakea harkinnanvaraista opintojen hyväksi lukua.

Tutkinnon hyöty työelämässä

SeAMKista valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa sosiaali- ja terveysalan kehittämis- ja johtotehtävissä, asiantuntijana, esihenkilötyössä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektoreilla tai yrittäjänä. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2022 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: