Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus

Konetekniikan koulutus, monimuotototeutus

Konetekniikan koulutusohjelmasta valmistuttuasi sinulla on pääsy monipuolisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin kehittämään ja valmistamaan huipputuotteita sekä mahdollisuus työskennellä kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Konetekniikan insinööri on tekijä, tuottaja ja suunnittelija suomalaiselle tekniikkaosaamiselle. Insinööri saa tuotteet kotimaisille markkinoille ja vientiin. SeAMKista valmistuvat auto- ja työkoneinsinöörit tai kone- ja tuotantotekniikan insinöörit omaavat kaikki valmiudet siirtyä sulavasti työelämän haasteisiin.

Konetekniikan monimuotototeutus

Oletko kiinnostunut saamaan konetekniikan insinöörin tutkinnon, mutta päivällä tapahtuva opiskelu ei sovi elämäntilanteeseesi? Haluatko kehittää itseäsi tai yritystäsi vai suunnitteletko työuran vaihtoa? SeAMKin koulutustarjonnassa löytyy mainio vaihtoehto saavuttaa tavoitteesi monimuoto-opintoina.

Konetekniikan monimuotokoulutus tapahtuu Seinäjoen Framilla. Opetusta on joka viikko torstai- ja perjantai-iltaisin sekä satunnaisesti lauantaina.

SeAMK:in monimuoto-opiskelijat voivat käyttää Suomen kärkipään kone- ja tuotantotekniikan moderneja teollisen mittakaavan laboratorioita. Oppimistehtävät ja kehittämisprojektit ovat suunniteltu hyödyntämään ennen kaikkea opiskelijaa. 

Opintojen sisältö

Kaikille yhteiset opinnot

Konetekniikan perusopinnot sisältävät kaikille yhteiset matematiikan, mekaniikan, fysiikan, kemian sekä kielten ja viestinnän opinnot. Tekemäsi suuntautumisvalinnan myötä suoritat ammattiopintoja ja näiden kautta erikoistut oman alasi insinööriksi.

Aineopinnot konetekniikassa ovat tuotantopainotteisia. Pääset opinnoissasi suorittamaan projektiopintoina yritysten antamia toimeksiantoja, joissa selvität oikeita työelämään pohjautuvia ongelmia ja tehtäviä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus lähteä työharjoitteluun tai opiskelemaan ulkomaille.

Auto- ja työkonetekniikan opinnot

SeAMKin auto- ja työkonetekniikan insinöörikoulutuksen kulmakiviä ovat modernit tilat ja laaja opetustarjonta. Auto- ja työkonetekniikan ammattiopinnoissa saat kosketuksen auton liikemekaniikkaan ja rakenteisiin, autoelektroniikan testaukseen ja menetelmiin. Autojen ja työkoneiden parissa pääset analysoimaan autotekniikan laboratoriossa uusien teknologioiden avulla miten asiat ratkaistaan.

Opinnoissaan käsitellään mm. dynamiikkaa, statiikkaa ja materiaali- ja lujuusoppia. Lisäksi tutustutaan tekniseen piirustukseen ja CADin käyttöön, joiden myötä sinusta tulee asiantunteva autoinsinööri.

Yrittäjähenkisyyttä voi aistia yritystoiminnan opinnoissa, joissa omasta auto- tai työkonealan yrityksestä unelmoivat saavat tietoa yrityksen perustamisesta.

Kone- ja tuotantotekniikan opinnot

SeAMKilla on käytössään huippuluokan koneilla ja laitteilla varustettu laboratorio, joka on käytettävissäsi käytännön harjoituksia varten. Laadukas opetus yhdistettynä moderneihin tiloihin tarjoavat inspiroivan ympäristön tutustua tuotantojärjestelmien ohjaukseen, valmistusmenetelmiin sekä robotiikkaan.

Ammattiopinnoissa perehdytään mm. tuotantotekniikkaan, koneensuunnitteluun, materiaalitekniikkaan ja yritystoimintaan. Syventäviä opintokokonaisuuksia voit suorittaa mm. automaatiojärjestelmistä, materiaalien suunnittelusta ja teknisestä mekaniikasta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2020 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri | konetekniikka| monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: