Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus

Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Kemi
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus / Lapin ammattikorkeakoulu

Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus

Opintojen toteutustapa on monimuotoinen. Opintojaksojen toteutukset voivat sisältää päiväaikana tapahtuvan opiskelun lisäksi myös verkossa tai omatoimisesti opiskeltavia kokonaisuuksia, esimerkiksi teoriaopintoja. Opinnoissasi sähköiset työkalut ovat laajasti käytössä, esim. luentomateriaalit ja tehtävien palautus. Verkkoluennoista jää tallenteet, jotka ovat saatavilla sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Arkipäivisin kello 8-16 välillä opiskelet ohjatusti kampuksella tai itsenäisesti mm. opintojaksoihin sisältyviä käytännön tehtäviä, ryhmätöitä, projekteja ja laboratorioharjoituksia. Kampuksella tapahtuva lähiopetus on merkitty lukujärjestykseesi, jonka mukaisesti opiskelet.

Oppimista tuetaan opintojen ohjauksella, henkilö- tai ryhmäkohtaisilla toteutustavoilla, arvioinnilla ja palautteella. Konetekniikan koulutuksen opinto-ohjaaja tukee opintojesi etenemistä ja auttaa niiden suunnittelussa. Opettajilta saat palautetta opintosuorituksistasi, kuten harjoitustöistä ja tehtävistä. Opiskelijapalautetta kerätään opintojaksokohtaisesti.  Vastaat omista opinnoistasi ja niiden etenemisestä opetussuunnitelman mukaisesti. Opiskelijana sinulta odotetaan oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja säännöllistä yhteydenpitoa opiskeluun liittyviin tahoihin, kuten omaan ryhmään, opettajiin ja opintojen ohjaajiin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

insinööri (AMK), Bachelor of Engineering

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin AMK – Pohjoista tekoa

Olemme kylmiä. Olemme kuumia. Näemme valoa kaikkialla, myös pimeydessä. Olemme sitkeitä ja elämme kiihkeästi. Muovaamme, teemme ja innostumme. Valitsemme ne välineet, jotka toimivat meille parhaiten. Annamme tiedon kulkea, sillä yhdessä olemme enemmän. Kuljemme itse niitä polkuja, joilta löytyy parhaat paikat...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.lapinamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: