Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kysy lisätietoja
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Agrologi

Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK

Haluatko kehittää maatalousyrityksesi toimintaa? Haluatko edistää uraasi alan asiantuntijana? SeAMKin Agrologi (ylempi AMK) -koulutus tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden maatalousyrityksen kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Koulutuksen kautta lisäät osaamistasi maatalousyrityksen muuttuvasta toimintaympäristöstä, johtamisesta ja alan kehittämisestä.

Koulutus tukee monipuolisesti yrittäjyyttä sekä johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.

Koulutuksen sisältö

Agrologi (ylempi AMK) -opinnoissa paneudut maatilayrityksen toiminnan kehittämiseen. Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin sekä strategiseen johtamiseen. Koulutuksen aikana saat monialaisen näkemyksen ruokaketjusta. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus tästä on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä AMK-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.

Opinnoissa perehdytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:

  • ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin
  • maatalouden yritystoiminnan kehittämiseen
  • johtamiseen ja esimiestyöhön

Koulutuksen toteutus

Koulutus on mahdollista SeAMKissa suorittaa työn ohessa. Lähiopetusta on 2-4 viikon välein loppuviikosta 1-2 päivää kerralla elokuusta toukokuuhun. Lähiopetuksen lisäksi  suoritat syventäviä tehtäviä, joissa sovellat hankkimaasi tietoa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Agrologi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2022 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Agrologi | ruokaketjun kehittäminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: