Sivuston käyttötapa: Mobiili

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Rovaniemi
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Lapin ammattikorkeakoulussa voit opiskella agrologiksi.

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Agrologina pääset kehittämään monialaista ja kestävää maaseutua. Osaat työskennellä pohjoisissa luonnonoloissa ja kansainvälistyvässä ja verkostoituneessa ympäristössä. Pohjoisen maa- ja porotalouden, luonnontuotealan ja luonnonvaratalouden hallitseminen avaa sinulle hyvät mahdollisuudet maaseudun eri työtehtäviin.

Työskentelet alan asiantuntija-, neuvonta- ja kehittämistehtävissä eri organisaatioissa ja liike-elämässä. Yhä useampi maaseudun yrittäjä tarvitsee korkeakoulututkinnon yrityksensä johtamisessa. 

Koulutuksen toteutus

Opinnot toteutetaan osittain monimuotoisesti; opintoja suoritetaan lähikontaktissa ja itsenäisesti opiskellen sekä verkko-opintoina. Osa opinnoista vaatii läsnäoloa, mutta mahdollista on myös opintojen suorittaminen verkossa oman aikataulun mukaisesti ja joustavasti. Voit vaikuttaa itse opiskelupaikkaan, -aikaan ja -tapaan. Opetuksessa hyödynnetään monipuolisesti ja joustavasti verkkoympäristöjä.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisenä vuonna perehdyt pohjoiseen ekosysteemiin ja luonnonvaratalouden toimintaympäristöön kiinnittäen niihin omaan ammattialaasi sekä maaseutuelinkeinoihin.

Toisen vuoden opinnoissa syvennät pohjoisen poro-, kotieläin- ja kasvituotannon suunnittelu sekä yksityismetsätalouden osaamistasi ja kehityt niihin liittyvissä käytännön taidoissa.

Kolmas vuosi painottuu liiketoimintaosaamiseen. Neljännen vuoden opinnoissa osaamisesi syvenee maaseutuelinkeinoista ja luonnonvarataloudesta ja osoitat osaamistasi työelämälähtöisessä opinnäytetyössä.

Opintojen jälkeen

Agrologi voi toimia esimerkiksi:

  • Porotalousneuvojana
  • Maaseutuasiantuntijana
  • Projektipäällikkönä
  • Yrittäjänä

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin AMK on olosuhteiden sankari, esimerkki siitä miten menestytään olosuhteiden ansiosta, ei niistä huolimatta. Tästä kokemuksesta kertyy tietoja, taitoja ja elinvoimaa jaettavaksi myös toisille. Pohjoisuudelle on kysyntää muuallakin. Ammattikorkeakoulussa ollaan kiinni elämässä. Opiskelu on yhteisöllistä ja yhteistoiminnallista. Opiskelijat, opettajat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.lapinamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: