Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Rovaniemi
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Agrologi (AMK) | monimuotototeutus / Lapin ammattikorkeakoulu

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Agrologina pääset kehittämään monialaista ja kestävää maaseutua. Osaat työskennellä pohjoisissa luonnonoloissa ja kansainvälistyvässä ja verkostoituneessa ympäristössä. Pohjoisen maa- ja porotalouden, luonnontuotealan ja luonnonvaratalouden hallitseminen avaa sinulle hyvät mahdollisuudet maaseudun eri työtehtäviin.

Työskentelet alan asiantuntija-, neuvonta- ja kehittämistehtävissä eri organisaatioissa ja liike-elämässä. Yhä useampi maaseudun yrittäjä tarvitsee korkeakoulututkinnon yrityksensä johtamisessa. 

Koulutuksen toteutus

Opinnot toteutetaan osittain monimuotoisesti; opintoja suoritetaan lähikontaktissa ja itsenäisesti opiskellen sekä verkko-opintoina. Osa opinnoista vaatii läsnäoloa, mutta mahdollista on myös opintojen suorittaminen verkossa oman aikataulun mukaisesti ja joustavasti. Voit vaikuttaa itse opiskelupaikkaan, -aikaan ja -tapaan. Opetuksessa hyödynnetään monipuolisesti ja joustavasti verkkoympäristöjä.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisenä vuonna perehdyt pohjoiseen ekosysteemiin ja luonnonvaratalouden toimintaympäristöön kiinnittäen niihin omaan ammattialaasi sekä maaseutuelinkeinoihin.

Toisen vuoden opinnoissa syvennät pohjoisen poro-, kotieläin- ja kasvituotannon suunnittelu sekä yksityismetsätalouden osaamistasi ja kehityt niihin liittyvissä käytännön taidoissa.

Kolmas vuosi painottuu liiketoimintaosaamiseen. Neljännen vuoden opinnoissa osaamisesi syvenee maaseutuelinkeinoista ja luonnonvarataloudesta ja osoitat osaamistasi työelämälähtöisessä opinnäytetyössä.

Opintojen jälkeen

Agrologi voi toimia esimerkiksi:

  • Porotalousneuvojana
  • Maaseutuasiantuntijana
  • Projektipäällikkönä
  • Yrittäjänä

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin AMK – Pohjoista tekoa

Olemme kylmiä. Olemme kuumia. Näemme valoa kaikkialla, myös pimeydessä. Olemme sitkeitä ja elämme kiihkeästi. Muovaamme, teemme ja innostumme. Valitsemme ne välineet, jotka toimivat meille parhaiten. Annamme tiedon kulkea, sillä yhdessä olemme enemmän. Kuljemme itse niitä polkuja, joilta löytyy parhaat paikat...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.lapinamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: