Muotoilija (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
   
Monimuotototeutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Muotoilija (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta

Muotoilija (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta

InnoTech-liiketoiminnan (YAMK) -tutkinto-ohjelmassa syvennyt liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen innovaatioprosessiopintojen avulla. Keskeisiä teemoja ovat asiakastarpeen tunnistaminen, asiakasymmärrys ja myyntitaidot. Lisäksi opiskelet tuotteen tai palvelun konseptointia ja suunnittelua sekä tuotteen liiketoimintapotentiaalin arviointia.

Innovaatioprosessiopintojen lisäksi voit valita myös muita henkilökohtaista osaamisprofiiliasi täydentäviä ja innovaatioprosessia tukevia opintoja. Voit kehittää osaamistasi muun muassa työhyvinvointiin, strategiseen ajatteluun ja esimiestoimintaan liittyen.

Koulutus toteutetaan monialaisesti liiketalouden, tekniikan ja muotoilun alojen kanssa, ja ensimmäisen vuoden opiskelu tapahtuu pääasiassa monialaisissa tiimeissä. Verkostoituminen sekä asiantuntijuuden vaihto ovat koulutuksessa tärkeässä osassa.

Koulutuksen sisältö

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Opinnot koostuvat verkkoympäristössä opiskelusta, itsenäisestä opiskelusta, käytännön työstä, lähiopetuksesta ja oppimistehtävistä. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintoja työn ohessa ja kytkeä oppimistehtäviä ja opinnäytetyö oman työpaikkansa kehittämiseen.

Tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä. Opiskeluaika on noin kaksi vuotta.

Rakenne:

  • pakolliset opinnot (alakohtaiset ammatilliset opinnot ja opinnäytetyö, yht. 50 op)
  • valinnaiset opinnot (yhteiset opinnot, yht. 10 op. Opiskelija valitsee Savonian YAMK-koulutusten yhteisistä opinnoista pääsääntöisesti 10 op. Yhteiset opinnot liittyvät toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä asiantuntijaorganisaation johtamiseen.)

Hakeminen

Koulutus on suunnattu Muotoilija (AMK) –tutkinnon suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu muotoilun alan korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) muotoilun alan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Muotoilija (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilija (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Muotoilija (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta täytä seuraavat tiedot: