Restonomi (AMK) | Matkailuliiketoiminta | päivätoteutus

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Pori
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | Matkailuliiketoiminta | päivätoteutus

Tavoitteet

Matkailuliiketoiminnan tutkinto-ohjelmasta valmistunut restonomi (AMK) on palveluliiketoiminnan osaaja. Alan keskeinen arvo on vieraanvaraisuus (hospitality). Hyvän asiakaspalvelun lisäksi restonomi (AMK) hallitsee terveellisten, turvallisten, eettisesti kestävien, taloudellisesti kannattavien sekä ympäristötekijät huomioivien elämyksellisten matkailun palveluiden ja tuotteiden kehittämisen. Restonomi (AMK) tuntee uuden teknologian suomat mahdollisuudet matkailuelinkeinon kasvun tukena ja osaa hyödyntää niitä. Hänellä on valmiudet kestävän matkailun mukaisen kannattavan yritystoiminnan kehittämiseen.

Sisältö

Matkailuliiketoiminnan tutkinto-ohjelmassa opiskelumenetelmät ovat monipuolisia. Opinnoissa painottuu vastuullinen yritystoiminta ja johtaminen, luontomatkailu sekä elämys- ja tapahtumatuotanto digitaalisessa, muuttuvassa maailmassa. Opiskelijana opit tuottamaan, markkinoimaan ja myymään matkailupalveluita kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

SAMKissa opiskelet uusissa, moderneissa oppimisympäristöissä, niin kampuksella kuin verkossakin. Luentojen lisäksi opit projekteissa sekä ryhmä- ja yksilötehtäviä tekemällä. Alalla jo työskentelevä opiskelija voi myös opinnollistaa opintojaan.

Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti sekä yhteistyössä erilaisten matkailualan toimijoiden kanssa. SAMK on mukana useissa maakunnallisissa, valtakunnallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa, jotka toimivat myös oppimisympäristöinä.

Opinnoissa tuetaan yrittäjyyttä. SAMKin Yrityskiihdyttämössä voit aloittaa oman yritystoimintasi jo opiskeluaikana. Kansainvälistymistäsi tuetaan laajan englanninkielisen opetustarjonnan lisäksi kansainvälisen vaihto-opiskelun ja työharjoittelun kautta.

Ensimmäisen vuoden ja toisen vuoden syksyn opinnot perustuvat pääasiassa lähiopetukseen. Toisen vuoden keväällä alkaa opintoihin kuuluva harjoittelu. Kolmantena vuotena opiskellaan enemmän verkossa tai ollaan opiskelijavaihdossa ennen opinnäytetyön tekemistä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Satakunnan ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori