AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Hyvinkää
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus

Oikeudellisen osaamisen koulutus

Oikeudellisen osaamisen koulutus on liiketalouden tradenomikoulutus, jossa opintojen loppuvaiheessa perehdytään monipuolisesti yhteiskunnan eri alueita sääteleviin oikeudellisiin normeihin. Koulutuksesta käytetään puhekielessä myös nimitystä oikeustradenomin koulutus. Opinnot on suunniteltu Oikeusministeriön kanssa. Vastaavia opintoja tarjotaan vain muutamassa ammattikorkeakoulussa Suomessa.

Opintojen sisältö

Ensimmäiset puolitoista vuotta opiskelet liiketalouden aidoissa työelämäprojekteissa, joissa opit liiketalouden perusasioita. Työelämäprojekteissa pääset oppimaan yrityksen/organisaation toimintaa hyvin eri näkökulmista. Opiskelet myös kirjanpitoa, ja tulet perehdytään myös siihen, mitä yhteiskunta vaatii yritykseltä ja sen toiminnalta, verotus mukaan lukien. 

Kun liiketalouden perusasiat on opittu, niitä täydennetään oikeudellisella osaamisella. Opintoihin kuuluu kaksi isoa kokonaisuutta, julkisoikeus ja yksityisoikeus. Opintoihin liittyy myös kaksi harjoittelua, joista toinen 3 kk harjoittelu tehdään liiketalouden alaan kuuluvassa harjoittelupaikassa. Toinen harjoittelu tehdään harjoittelupaikassa, jossa voi harjoitella oikeudellisia asioita.

Monimuotototeutus sopii erityisesti opiskelijoille, jotka käyvät opintojensa ohella töissä. Monimuotototeutus sisältää päiväopiskelua enemmän itsenäistä opiskelua ja se edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Hyvinkää
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeudellisen osaamisen koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu