Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Konetekniikan opiskelija harjoittelee

Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus

Valmistuttuasi koneinsinööriksi toimit koneiden, laitteiden ja tuotantolinjojen suunnittelussa, valmistuksessa, käytössä ja kunnossapidossa. Muita sinua työllistäviä tehtäväalueita ovat esimerkiksi markkinointi- ja koulutustehtävät. Koneinsinöörin työpaikkoja ovat esimerkiksi tuotantolaitokset, suunnittelutoimistot ja maahantuojat.

Koulutuksen erityispiirteinä ovat älykäs tuotanto ja vastuullinen suunnittelu. Älykäs tuotanto tarkoittaa robotisaation ja joustavan automaation soveltamista. Älykkään tuotannon soveltaminen tehostaa tuotantoa ja laskee kustannuksia. Vastuullinen suunnittelu tarkoittaa ympäristöystävällisten ratkaisujen huomioimista materiaalivalinnoissa ja tuotantoteknologioissa.

Osa hakijoista valitaan valintakurssin perusteella. Valintakurssi toteutetaan välittömästi hakuajan jälkeen. Tarkemmat tiedot valintakurssista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

Insinööri työelämässä

Koneinsinöörit työllistyvät muun muassa teollisuuden suunnittelun, tuotannon kehittämisen ja johtamisen eritasoisiin tehtäviin. Näiden lisäksi koneinsinöörejä tarvitaan teknisen kaupan asiantuntijatehtävissä ja julkishallinnossa. Koneinsinöörin työnantajia ovat esimerkiksi konepajat, suunnittelutoimistot ja maahantuojat. Tutkinto antaa myös valmiuksia toimia itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK) | konetekniikka | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: