Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (AMK) | matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Lahti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta | päivätoteutus

Tavoite

LABin matkailuliiketoiminnan restonomikoulutus on sinun valintasi, jos haluat opiskella

  • joustavasti
  • käytännönläheisesti yrityksissä
  • toiminnallisesti ja tekemällä oppien
  • monipuolisesti
  • myös verkossa.

Restonomina osaat huomioida ja ennakoida asiakkaan tarpeita ja mielihaluja

LABin matkailu- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutuksessa valmistut restonomiksi (AMK). Restonomiopinnoissasi opit keskittymään asiakkaan kokonaisvaltaiseen kokemukseen yhdistämällä palvelu- ja vieraanvaraisuusosaamista ja digitaalisia ratkaisuja. Matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan opiskelijana ja alalla työskentelevänä olet aitiopaikalla ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden muutoksissa. Osaat ymmärtää ja yhdistää yritysten liiketoiminnallisia tavoitteita ja asiakkaiden tunnemaailmaa.

Vieraanvaraisuusosaaminen kuvaa alan vaatimusta palvelutasosta. Se on ennakoivaa odotusten ylittämistä ja asiakkaan asemaan asettumista. Nautit monimuotoisista, vaihtuvista ja kiireisistäkin tilanteista, joissa sinulla on kanttia ja stressin sietokykyä toimia positiivinen asiakaskokemus edellä. Restonomina et asetu ihmisten yläpuolelle, mutta et myöskään piiloudu palvelukohtaamisissa koneen taakse.

Asiakkaat haluavat palvelua entistä sujuvammin, nopeammin ja helpommin mutta myös elämyksellisemmin – niin kasvokkain kuin virtuaalisissa palvelutilanteissa. Restonomina osaat ennakoida asiakkaan tarpeita ja mielihaluja sekä huomioida erilaiset asiakkaat. Pidät työstäsi ja suhtaudut siihen intohimolla – ja se näkyy ylivoimaisina asiakaskokemuksina.

Opiskele digitaitoiseksi palveluosaajaksi

LABista valmistuvana restonomina olet digitaitoinen palveluosaaja. Osaat hyödyntää nykyaikaista teknologiaa monipuolisesti ja uskallat tarttua erilaisten palveluyritysten kehittämishaasteisiin ennakkoluulottomasti. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan palvelutilanteessa, vaan osaat ratkaista ongelmia ja toimia vaativienkin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Osaat ylittää odotukset!

Opit huomioimaan sekä asiakkaiden että yritysten näkökulmia ja suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä ja monikanavaisia palveluja. Osaat myös myydä palveluja ja kehittää markkinointia sekä suunnitella erottuvaa, kannattavaa liiketoimintaa. Kilpailussa ihmisten huomiosta, ajasta, rahasta ja sydämestä kilpailukenttänäsi on koko maailma.

Kontakteja työelämään ja käytännönläheistä opiskelua

Meillä LABissa pääset opiskelemaan käytännönläheisesti. Luot aktiivisesti kontakteja eri alojen toimijoihin jo opintojesi alusta lähtien. Työskentelet alan työyhteisöissä ja hyödynnät tiiviisti työelämän tositilanteita, joissa pääset haastamaan itseäsi, oppimaan alan edellyttämää ammattitaitoa ja tukemaan yritysten tavoitteita. Saat nähdä läheltä alan uudistamismahdollisuuksia ja ennakoida kehittämistarpeita. Pääset myös etsimään paikkaasi tulevaisuuden muuttuvassa työelämässä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK), matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: