AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Video

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | päivätoteutus

kampus, ihminen ja lab logo

IT-alaan erikoistuneena tradenomina olet ammattimainen, monipuolisesti tietojenkäsittelytaitoja hallitseva ohjelmistoalan kehittäjä.

Tradenomina olet lisäksi liiketalouden asiantuntija. Tunnet menestyvän ja kannattavan yritystoiminnan edellytykset, osaat tehdä perusteltuja päätöksiä ja hoitaa itsenäisesti monipuolisia liiketalouden työtehtäviä.

Tietojenkäsittelyn tradenomi on liiketoiminnan digitalisoitumisen asiantuntija

Tietojenkäsittelyn tradenomi on IT-alan ja bisneksen ammattilainen. Koulutuksesta saadun liiketoimintaosaamisen kautta voit työskennellä mm. IT-asiantuntijana, tietohallinnon ammattilaisena tai digitaalisen liiketoiminnan kehittäjänä. Joustavuus, opiskelijalähtöisyys ja tulevaisuuden ennakointi korostuvat opinnoissa.

Käytännöllinen, yritysten kanssa yhteistyössä toteutettava koulutus tarjoaa vahvan ammatillisen osaamisen, joka mahdollistaa valmistumisen jälkeisen sijoittumisen IT-alalle tai IT-osaamista hyödyntäviin yrityksiin.

Opinnoissa syvennyt erilaisten digitaalisten palveluiden ja sovellusten kehittämiseen ja hyödyntämiseen. Lahdessa opinnot keskittyvät joko ohjelmistokehitykseen tai projektiosaamiseen. Sinun on mahdollista valita opintojaksoja myös toisen kampuksen tarjonnasta. Lappeenrannassa voit painottaa osaamistasi ohjelmistokehitykseen, data-analytiikkaan tai molempiin edellä mainittuihin. 

Opintojen rakenne

Koulutuksessa opiskelet internet- ja mobiilisovellusten sekä muiden digitaalisten palvelujen kehittämistä nykyaikaisilla ohjelmistoilla. Ohjelmointiosaaminen on koulutuksen keskeisin sisältö. Myös liiketoimintaosaaminen on tärkeä osa tradenomiopintoja.

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa sinulle tulevat tutuiksi erilaiset projektityöskentelyn tavat ja opit toimimaan projektiryhmän eri rooleissa. Pääset myös kartuttamaan monikulttuurisia valmiuksia ulkomaisten tutkinto- ja vaihto-opiskelijoiden kanssa. Opintojesi aikana pääset harjoittelemaan alasi työtehtäviä itseäsi kiinnostavassa työpaikassa. Tutoropettajasi tukee ja auttaa sinua valinnoissasi opintojen aikana.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu