Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Tietojenkäsittelyopiskelija

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus

Verkkosovellusten ja -pelien määrä kasvaa valtavaa vauhtia. Colossal Orderin tai Supercellin kaltaiset menestystarinat ovat todistaneet, että suomalainen osaaminen on alan huippua myös globaalissa mittakaavassa. Varmaa on myös se, että tarve hyvistä, erilaisista tekijöistä kasvaa tulevaisuudessa. Eri kohderyhmille, kuten esimerkiksi tytöille ja naisille, suunnattuja pelejä ja digitaalisia palveluita tarvitaan lisää. 

Tietojenkäsittelyn opiskeltavat sisällöt liittyvät muun muassa ohjelmointiin ja sovelluskehitykseen, pelien tekoälyyn, tietokanta- ja tietovarasto-osaamiseen, verkkoliiketoimintaan, yritysten tietojärjestelmiin ja järjestelmäintegraatioon. Projektien kautta pääset ”oikeisiin töihin” eli ratkaisemaan yritysyhteistyökumppaneiden heittämiä haasteita. 

Opetus tapahtuu verkon välityksellä, joten opiskelu on mahdollista myös etänä. Kareliassa opiskelet käyttäenomaa tietokonettasi.

Opiskelijat tietojenkäsittelyn koulutukseen valitaan valintakurssin perusteella. Valintakurssi toteutetaan välittömästi hakuajan jälkeen. Tarkemmat tiedot kurssista lähetetään hakijoille hakuajan päätyttyä.

Tradenomi työelämässä

Kareliasta valmistuneena tietojenkäsittelyn tradenomina työskentelet tietojärjestelmien asiantuntijana. 

Voit toimia digitaalisen liiketoiminnan  ja asioinnin tai pelialan kehittämisen tehtävissä.  Sinun ei tarvitse olla tietokonenero tullessasi, mutta koulutuksen kautta on mahdollista tulla sellaiseksi.

Nykyaikaisessa työelämässä, esimerkiksi liiketaloudessa, teollisuudessa, hyvinvointi- ja terveyspalveluissa sekä matkailu- ja vapaa-ajanpalveluissa, tarvitaan toiminnan, kasvun ja kehittymisen mahdollistavia monipuolisia ICT- ratkaisuja. Tietojenkäsittely toimii näiden alojen kehittävänä ja erityisesti yhdistävänä osaamisalueena.

Koulutuksen toteutus

Opinnot ovat paikasta riippumattomia ja ajallisesti joustavia. Opetus tapahtuu pääosin arkisin klo 8-18. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: