Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Läppäri ja muistiinpanot

Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Opinnot alkavat kaikille yhteisillä ydinosaamisen opinnoilla, joihin sisältyy esimerkiksi ohjelmointia, käyttöliittymäsuunnittelua, bisnestä, käyttöjärjestelmiä, web-kehitystä ja ohjelmistorobotiikkaa. Tämän jälkeen valitset kiinnostuksesi mukaan profiloivan opintokokonaisuuden kolmen vaihtoehdon väliltä. Nämä vaihtoehdot ovat web- ja mobiilikehitys, datatiede ja tekoäly (vain päiväopinnot) sekä ohjelmistotuotanto ja pilvipalvelut.

Kun valmistut tietojenkäsittelyn koulutuksesta, sinulla on laaja-alainen tradenomitutkinto ja vahva ammatillinen perusosaaminen omalta suuntautumisalueeltasi. Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi front-end / back-end sovelluskehittäjä, ohjelmistokehittäjä, ohjelmistotestaaja, IT-projektipäällikkö tai IT-ratkaisuasiantuntija, IT-arkkitehti, DevOPS asiantuntija, data-alusta-asiantuntija, data-analyytikko, peliohjelmoija, ICT-asiakkuuspäällikkö ja IT-alan yrittäjä.

Tietojenkäsittelyn koulutuksen sisältö

Tietojenkäsittelyn opinnot ovat jaettu kaikille yhteisiin opintoihin (ydinosaaminen) ja profiloiviin opintoihin. Ydinosaamisen opinnoissa opiskelet keskeisiä tietojenkäsittelyn taitoja, kuten ohjelmointia ja erilaisten järjestelmien käyttöä ja hallintaa.

Ydinosaamisen opintojen jälkeen valitset oman mielenkiintosi mukaisesti profiloivan opintokokonaisuuden, jonka parissa haluat syventää työelämätaitojasi. Tietojenkäsittelyssä tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita kolmen profiloivan opintokokonaisuuden väliltä.

Profiloivat opintokokonaisuudet:

  • Web ja mobiilikehitys
  • Datatiede ja tekoäly
  • Ohjelmistotuotanto ja pilvipalvelut

Profiloivissa opinnoissa opetuskieli on lähtökohtaisesti englanti.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa, osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

IT-tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | tradenomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen