AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | Tiimiakatemia | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi (AMK) | liiketalous | Tiimiakatemia | päivätoteutus

Tavoite

Tiimiakatemia on keskisuomalainen yrittäjyyden huippuyksikkö, jossa syntyy rohkeita tiimiyrittäjiä. Tiimiakatemialla oppimisen tärkeimpänä työvälineenä toimii tiimiyritys, joka perustetaan heti opintojen alussa. Tiimikavereiden kanssa tehdään töitä, jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja oppeja. Yhdessä harjoitellaan tulevaisuuden työelämää varten elintärkeitä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Tiimiakatemialla opit tuotteistamaan ja tuottamaan palveluita ja tapahtumia sekä tekemään suunnitelmia, jotka jalostuvat käytännön toimenpiteiksi liike-elämän pyörteissä. Opit myös johtamaan palveluprosesseja sekä kehittämään palvelukokonaisuuksia vaikkapa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Vuonna 2017 Tiimiakatemia valittiin 25 parhaan eurooppalaisen käytännön joukkoon korkeakoulujen ja yritysmaailman välisessä yhteistyössä. Tiimiakatemialla työskentelemällä omassa tiimiyrityksessä pääset ainutlaatuiselle matkalle yrittäjyyden maailmaan!

Tiimiakatemia toimii 12 eri maassa, joten pääset jo opintojesi aikana rakentamaan kansainvälistä verkostoa. Opintojasi rytmittävät asiakkaille tehtävät projektit, teorian soveltaminen käytäntöön ja tiimin valmennussessiot. Tiimiakatemiasta valmistuneista noin 40% jatkaa valmistumisen jälkeen yrittäjinä ja yrittäjyys on seuraus opintojen aikana tehtävien projektien ja asiakkuuksien rakentamisesta.

Tiimiakatemia on kehittynyt 25 toimintavuoden aikana niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin tunnetuksi uusia oppimismenetelmiä kehittäväksi ja soveltavaksi yksiköksi.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäinen vuosi muodostuu perusopinnoista, kuten markkinointi, juridiikka ja taloushallinto. Nämä opinnot suoritetaan pääosin Rajakadun toimipisteessä. Tiimiakatemiaan ja Lutakon kampukselle siirtyminen tapahtuu ensimmäisen vuoden keväällä. Tiimiakatemiassa oppiminen tapahtuu oman tiimiyrityksen avulla, joten ensimmäinen vaihe on tiimien muodostaminen ja sitä kautta tiimiyrityksen perustaminen.

Tiimiakatemiassa oppiminen muodostuu jokaisen henkilökohtaisesta oppimisprosessista (oman oppimisen suunnittelu, lukuohjelmat ja esseet), tiimin oppimisprosessista (tiimin yhteiset valmennussessiot eli treenit) ja tiimiyrityksen oppimisprosessista (asiakkaille tehdyt projektit ja asiakassuhteen rakentaminen). Projektit pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan oman mielenkiintosi mukaan ja tyypillisiä projekteja ovat esimerkiksi asiakkaille tehdyt markkinointiprojektit, myyntiprojektit tai tapahtumat. Tiimiakatemiassa on perustettu myös verkkokauppoja ja ravintoloita.

Tiimiakatemiassa opit myös tärkeitä työelämätaitoja kuten viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tiimitaidot, kokeilemalla kehittämisen taidot, kykyä tarttua asioihin, rohkeutta ja halua saada asioita aikaan. Työelämä muuttuu jatkuvasti, emmekä pysty ennustamaan mitä työtehtäviä on kymmenen vuoden päässä olemassa; Tiimiakatemiassa opit tulevaisuuden kannalta tärkeitä oppimaan oppimisen taitoja ja tavoitteenamme on sytyttää oppijoissa halu ja palo elinikäiseen oppimiseen.

Tiimiakatemia on oppiva yhteisö, joten oman tiimin lisäksi pääset mukaan Tiimiakatemian oppivaan yhteisöön, mikä koostuu toisista tiimiyrittäjistä. Lisäksi noin 900 valmistuneen alumniverkosto avaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu