Restonom (YH) | Hospitality Management | dagstudier

Högskolan på Åland
Yhteenveto
3,5 vuotta
ruotsi
Syksy
Viimeinen hakuaika: separat ansökan
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Maarianhamina
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonom (YH) | Hospitality Management | dagstudier

Studierna ger dig en mångsidig ledarskapsutbildning och goda kunskaper i bland annat kundrelationer, personalledning, ekonomi, marknadsföring och entreprenörsskap. Hospitality Management är också en kreativ bransch där du får vara med och utveckla produkter, tjänster och upplevelser.

Efter examen kan du jobba med administration och värdskap vid hotell, restauranger och andra turistföretag runt om i världen. Till exempel som hotellchef, personaladministratör, Food & Beverage Manager eller eventplanerare.

Från hotell och gastronomi till ledarskap och marknadsföring

Utbildningen är bred och förbereder dig väl för arbetslivet tack vare flera praktikperioder. I de teoretiska studierna ingår bland annat grundkurser i hotell- och restaurangverksamhet och turism. Du läser också yrkesinriktade ämnen som ekonomi, gastronomi, ledarskap och marknadsföring.

Turism är en bransch som hela tiden växer och det finns ett behov av kompetent och utbildad personal på arbetsmarknaden. Hospitality Management-utbildningens omfattning gör det möjligt för dig att göra en internationell karriär eller starta ett eget företag.

Hakeminen ja kelpoisuus

Utbildningsprogrammet för Hospitality Management antar nya studerande varje år. Ansökan sker på våren, från mitten av mars till mitten av april, och utbildningen startar till hösten.

Tutkinto / todistus

Restonom (YH), Restonomi (AMK)

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Funderar du på att börja plugga i höst men känner dig osäker på vilken skola du ska välja? Här hittar du 6 anledningar till varför du ska välja Högskolan på Åland. Individuell handledning Praktisk erfarenhet Nära samarbete med näringslivet Högteknologiska...


Lue lisää oppilaitoksesta Högskolan på Åland ja katso koulutustarjonta täältä

Kontaktuppgifter till Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Neptunigatan 17
AX-22111 Mariehamn