Uudistuvan journalismin koulutus | Medianomi (YAMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Uudistuvan journalismin koulutus | Medianomi (YAMK)

Uudistuvan journalismin ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta valmistut media-alan kehittäjäksi ja asiantuntijaksi.

Ymmärrät hyvin journalismin erityisluonteen sekä osana yhteiskuntaa että liiketoimintana.

Tutkinnon suoritettuasi hallitset kehittämisprosessin eri vaiheet. Osaat mm.

  • hyödyntää media-alan tutkimustietoa ja trendejä
  • työskennellä monialaisissa työryhmissä ja verkostoissa
  • tehdä muutosta vaativissa tilanteissa perusteltuja, strategisia päätöksiä.

Uudistuvan journalismin koulutus sopii sinulle, jolla jo on saavutettuna journalismin tai viestinnän perusosaaminen joko aiempien opintojen tai työkokemuksen kautta. Olet työskennellyt toimittajana, tiedottajana tai viestinnän asiantuntijatehtävissä.

Valmentavaa ohjausta ja verkostoitumista

Uudistuvan journalismin yamk-opinnot koostuvat lähiopetuksesta, valmennusryhmässä työskentelystä, henkilökohtaisesta ohjauksesta ja itsenäisestä työskentelystä. Opettajilla on koulutuksessa valmentava ote. Haaga-Helian opettajien lisäksi opetuksessa on mukana kutsuttuja media-alan asiantuntijoita ja osaajia. 

Valmennusryhmissä kunkin opiskelijan aiempaa osaamista hyödynnetään kollegiaalisesti ja opiskelijat pääsevät kasvattamaan ammatillisia verkostoja myös muiden Haaga-Helian master-tason opiskelijoiden kanssa.

Journalismin uudistuvan yamk-tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä. Opinnot voi työn ohessa suorittaa 1–1,5 vuodessa riippuen opiskelijan omasta opiskelutahdista sekä kurssivalinnoista. Opintojen alussa opiskelija laatii henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) oman valmentavan ohjaajansa kanssa.

Jo hakuvaiheen ennakkotehtävässään hakija ehdottaa ja esittelee kehittämisidean, josta hän voisi tehdä tulevan opinnäytetyönsä. Hakuvaiheen kehittämisidean työstäminen jatkuu heti opintojen alussa ja usein siitä myös rakentuu tuleva opinnäytetyö. Olennaista on, että kehittämisidea soveltuu nimenomaan uudistuvan journalismin yamk-tutkinnon opinnäytetyöksi. Alumniemme opinnäytetöihin voit tutustuaTheseus-sivustollaja uratarinoihin tämän sivun alaosassa.

Uudistuvan journalismin koulutuksessa suuntautumisia on vain yksi, uudistuva journalismi.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla jo on journalismin tai viestinnän alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta alalta.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudistuvan journalismin koulutus | Medianomi (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Uudistuvan journalismin koulutus | Medianomi (YAMK) täytä seuraavat tiedot: