Avoin AMK

Haaga-Helia
Yhteenveto
Aloituksia ympäri vuoden
Viimeinen hakuaika: ks. seuraava ilmoittautumisaika
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ammattikorkeakoulut

Video

Avoin AMK

Avoin AMK

Haluatko kehittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista korkeakouluopintoja suorittamalla? Vai onko tavoitteenasi siirtyä kokonaan uudelle alalle? Tai haluatko suorittaa korkeakoulututkinnon (AMK tai YAMK) suorittamalla opintoja ensin avoimessa AMK:ssa, ja voit hakea sen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi Haaga-Heliaan avoimen väylän kautta.

Suurin osa opinnoista on mahdollista suorittaa verkossa, joten voit opiskella myös työn ohessa. Voit myös suorittaa Haaga-Helian AMK- tai YAMK-tutkinnostasi puuttuvat opinnot avoimessa AMK:ssa,hakea opiskeluoikeutta tutkintoonja valmistua.

Hakeminen

Opiskelu edellyttää riittäviä opiskeluvalmiuksia ja hyvää suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa. Vain  YAMK/Master-tason opintojaksoille ja englanninkielisten koulutusten opintoihin on tietyt pääsyvaatimukset, joihin pääset tutustumaan kouluttajan sivuilla.

Ilmoittautuminen kevään opintoihin alkaa 8.12.2022 klo 9.00.

Tutkinto / todistus

Avoimet AMK-opinnot

Kustannukset

Katso lisää kouluttajan sivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avoin AMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Avoin AMK täytä seuraavat tiedot: