Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Helsinki, Porvoo, Turku

Alkavat koulutukset
Helsinki
Kevät

Porvoo
Kevät

Turku
Kevät

Video

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi suorittaa ammatillisen opettajankoulutuksen.

Koulutuksessa voit suorittaa opettajan pedagogiset opinnot noin vuodessa (12–18 kk) joustavassa monimuotototeutuksessa. Opinnot on suunniteltu niin, että opiskelu on mahdollista myös työn ohessa. Valmistuttuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus oman alasi ammatillisen opettajan tehtäviin Suomessa ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO (ammatillinen opettaja).

Koulutuksen sisältö

Ammatillisiin opettajankoulutusopintoihin kuuluu kasvatustieteellisiä ja ammattipedagogisia opintoja. Opinnoissa on huomioitu työelämän ja ammatillisen koulutuksen nykyiset ja tulevat tarpeet. Opintoihin kuuluu myös opetusharjoittelu, jonka voi suorittaa esim. omalla työpaikalla eri alojen oppilaitoksissa, projekteissa, yrityksissä tai kolmannella sektorilla. Harjoittelun ajan ja paikan suunnittelet oman ohjaajasi kanssa, ja sen voi suorittaa yhtäjaksoisesti tai useana erillisenä opetustuntina.

Koulutuksen toteutus

Opettajaopinnot alkavat toukokuussa lähiopiskeluna ja jatkuvat valitsemasi ryhmän aikataulun mukaisesti. Opinnoissa on kontaktipäiviä, joissa vuorottelevat lähi- ja verkko-opiskelu. Lisäksi työskennellään vertaisryhmissä ja tehdään itsenäisesti- ja ryhmässä tehtäviä.  

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee useimmissa tapauksissa olla kolme vuotta oman alasi työkokemusta (ei opetustehtävissä) ja korkeakoulututkinto.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden opettajan tehtävään. Opinnot suoritettuasi sinulla on pedagoginen kelpoisuus ja olet oikeutettu käyttämään virallista nimikettä AmO, ammatillinen opettaja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: