Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5 vuotta
Kevät
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Videoesittely

Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus

Haaga-Helia Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voi suorittaa ammatillisen opinto-ohjaajan koulutuksen. Koulutus pätevöittää opinto-ohjauksen tehtäviin kaikille kouluasteille Suomessa.

Opinto-ohjaajilla on oppilaitoksissa ja yhteiskunnassa tärkeä rooli. Ohjauksen perustehtävänä on toimia yksilöiden ja yhteisöjen tukena, kun erilaisissa elämäntilanteissa tehdään koulutusta, työuria ja tulevaisuutta koskevia päätöksiä. Ammatillisen opinto-ohjaajan opinnot tuottavat asiantuntemusta, jolle on käyttöä ja tehtäviä kaikissa ohjaustyön tehtävissä.

Ammatilliset opinto-ohjaajat toimivat ammatillisten oppilaitosten, aikuisoppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen opinto-ohjauksen tehtävissä. Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus antaa kelpoisuuden perusopetuksen ja lukion opinto-ohjauksen tehtäviin, kun pohjakoulutuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Koulutus antaa myös hyviä valmiuksia toimia yritysten henkilöstökoulutuksessa ja asiantuntijatehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Ammatillisen opinto-ohjaajan opinnot ovat laajuudeltaan 60 opintopistettä. Voit opiskella työn ohessa ja valmistua joustavasti 12–18 kuukaudessa. Opinnoissa vuorottelevat lähiopetus, verkko-opiskelu, vertaisryhmissä työskentely, itsenäisesti suoritettavat tehtävät ja ryhmätehtävät. Ohjausharjoittelussa osaamista päästään kehittämään käytännössä.

Koulutus on jatkokoulutusta. Opiskelijat opinto-ohjaajakoulutuksessa ovat pedagogisen kelpoisuuden omaavia ammattilaisia, joilla on aikaisempaa kokemusta opetus- ja ohjaustyöstä.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakijalla tulee olla joko ammatillisten tai yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Ammatillisen opinto-ohjaajan opinnot eivät ole tutkintoon johtavaa koulutusta.

Valmistuneiden nimikkeitä: Opinto-ohjaaja, oppilaanohjaaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Haaga-Helia yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen opinto-ohjaajankoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: