Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (YAMK) | digitalisaation johtaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Syksy 2022
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri (YAMK) | digitalisaation johtaminen | monimuotototeutus

Digitalisaation johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto on suunnattu sinulle, joka työskentelet tai haluat tulevaisuudessa työskennellä erilaisten digitalisaatioprojektien parissa esimerkiksi johtamistehtävissä tai asiantuntijana. Koulutus toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, joten voit suorittaa sen mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa.

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä. Opintoihin sisältyy perinteisiä luentoja sekä erilaisia oppimis- ja kehittämistehtäviä, jotka voit yhdistää omiin työtehtäviisi. Opetus tapahtuu täysin verkon välityksellä.

Opintojen tavoitteet

Centria-ammattikorkeakoulun digitalisaation johtamisen YAMK-koulutuksessa opitaan digitalisaation suuntauksia, ja niiden hyödyntämistä teknisesti sekä liiketoiminnallisesti. Perehdyt digitalisaatioon liittyvien projektien toteuttamiseen alkaen ideointivaiheesta aina käyttöönottoon ja tulosten seurantaan saakka. Syvennyt opintojesi aikana muun muassa prototyyppikehittämiseen ja ketteriin kehitysmenetelmiin sekä henkilöstöjohtamiseen. Tradenomitaustaisilla opiskelijoilla on lisäksi täydentäviä opintoja, esimerkiksi tietojärjestelmistä, ohjelmistotuotannosta sekä tiedolla johtamisesta.

Koulutuksen suorittanut henkilö on digitalisaation asiantuntija, joka osaa toteuttaa digitalisaatioprojekteja yrityksen strategian mukaisesti. Saat laaja-alaisen näkemyksen digitalisaation mahdollisuuksista omalla toimialallasi ja opit hyödyntämään niitä käytännön työssäsi. Lisäksi saat vahvaa suunnittelu- ja johtamisosaamista, ja opit johtamaan ja kehittämään niin toimintaa, prosesseja kuin ihmisiäkin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea digitalisaation johtamisen YAMK-koulutukseen, jos sinulla on insinöörin (AMK) tai tradenomin (AMK) tutkinto tai jokin muu tekniikan tai liiketalouden alojen soveltuva korkeakoulututkinto. Hakukelpoisuuden antavan pohjakoulutuksen lisäksi vaaditaan vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Lisätietoa

Opinnot kestävät 1,5–3 vuotta riippuen aiemmasta koulutustaustasi. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa.

Työelämä

YAMK-opiskelijat ovat pääsääntöisesti työelämässä opintojen aikana. Opinnoissa pyritään järjestämään mahdollisuuksia opiskelijoiden välisten verkostoitumiseen. Pyrimme myös järjestämään yritysvierailuja opiskelijoiden yrityksiin.

Digitalisaation johtamisen YAMK-tutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet työskennellä digitalisaatioasiantuntijana eri organisaatioissa yksityisellä tai julkisella sektorilla. Koulutuksen avulla voit kehittää omaa osaamistasi vastaamaan oman työorganisaatiosi tulevaisuuden tarpeita. Koulutus antaa sinulle valmiudet suuntautua omalla urallasi entistä haastavampiin työtehtäviin. Koulutuksen jälkeen sinulla on vahva osaaminen digitalisaatioprojektien toteuttamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (YAMK) | digitalisaation johtaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (YAMK) | digitalisaation johtaminen | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: