Kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtaminen | YAMK | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtaminen | YAMK | päivätoteutus

Kestävän kasvun johtamisen YAMK-koulutuksessa opit tietoja, taitoja ja asennetta, joilla johtaa muutosta kestävällä tavalla. Päätavoitteena on hahmottaa kestävän kehityksen toimintaympäristön muutostyötä ja eri toimijoiden muuttuvia tarpeita, rooleja ja vastuita.

Koulutuksen aikana kehität osaamista, jolla edistät ja johdat kestävää kehitystä, kestävää kasvua ja yhteiskuntavastuuta eri organisaatioissa tai luot kokonaan uutta liiketoimintaa. Opinnot tukevat kestävän kehityksen muutosta ja toimeenpanoa organisaatioissa. Voit keskittyä opintojen aikana valitsemasi yrityksen, julkisen palvelutoiminnan tai kolmannen sektorin organisaation kehittämiseen.

Kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtaminen -koulutus koostuu pakollisista ydinosaamisen opinnoista (30op), täydentävistä opinnoista (30op) sekä opinnäytetyöstä (30op). koulutuksen ydinosaamisen opinnot sisältävät neljä opintojaksoa:

  • Arvon luominen muuttuvissa verkostoissa ja digitaalisessa toimintaympäristössä
  • Sosiaalisten innovaatioiden kehittäminen
  • Kiertotalouden mallit ja ratkaisut
  • Yhteiskuntavastuullinen johtaminen

Voit valita, haluatko painottaa ydinosaamisen opinnoissasi kestävän kasvun vai yhteiskuntavastuun opintoja.

Täydentävän osaamisen opinnot voit valita itsenäisesti, joten voit vapaasti muotoilla oman yksilöllisen opintopolkusi täydentävistä opintojaksoista. Täydentävän osaamisen opintoihin voi sisällyttää myös mm. Laurean tarjoamia opintojaksoja, kesäopintoja, verkko-opintoja muista korkeakouluista sekä erilaisia vastuuopettajan kanssa sovittavia projektiopintoja.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtaminen | YAMK | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kestävän kasvun ja yhteiskuntavastuun johtaminen | YAMK | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: