Rahoitus

Rahoitus

Rahoituksen opiskelu tarjoaa valmiudet toimia yrityksen rahoituksen suunnittelun, toteutuksen ja valvonnan vaativissa työtehtävissä. Rahoituksen asiantuntija hallitsee muun muassa pitkän ja lyhyen aikavälin rahoitussuunnittelun, rahoitusmarkkinat, rahoituksen välineet, tilinpäätösanalyysin ja kansainvälinen rahoituksen. Alta löydät rahoituksen alan ammattikorkeakoulutuksia.
Näyttää 1-10 koulutusta 10 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-10 koulutusta 10 tuloksesta

Rahoitus -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Rahoituksen opetuksen tavoitteena on kouluttaa rahoituksen alueen erityisosaajia, joilla on vahva ymmärrys rahoitusmarkkinoiden toimintaperiaatteista sekä rahoitettavan yrityksen että sijoittajan näkökulmasta. Riskien analysoinnin ja hallinnan kysymykset ovat keskeinen osa ammatillista osaamista. Rahoituksen opetus ja tutkimus on yleisesti hyvin kansainvälisesti suuntautunutta ja laajalti arvostettua.

Rahoituksen opiskelu Suomessa

Ammattikorkeakouluissa järjestetään rahoituksen opetusta useimmiten liiketalouden koulutusohjelman muodossa, jossa voit valita rahoituksen suuntautumisen. Yliopistotasolla rahoitusta voi opiskella kauppakorkeakouluissa, joissa rahoitusta voi opiskella pääaineena.

Rahoituksen opiskelu ulkomailla

Monet valitsevat nykyään lähteä ulkomaille suorittamaan rahoituksen opinnot. Yllä olevasta hakupalvelusta löydät rahoituksen opintoja järjestäviä oppilaitoksia, joiden esittelysivuilla olevan yhteydenottopyyntölomakkeen kautta voit olla suoraan yhteydessä oppilaitoksiin kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen

Rahoituksen ammattilaiset työelämässä
Rahoituksen opinnoista valmistuneita työskentelee yrityksissä, rahoituslaitoksissa ja julkisella sektorilla mm. talousjohtajina, laskentapäällikköinä, rahoitusjohtajina, tilintarkastajina, suunnittelijoina, sijoitusasiantuntijoina, meklareina ja dealereinä, konsultteina, kaupallisen alan opettajina ja tutkijoina.

Onnea oman koulutuksesi etsintään!

Vertaile koulutuksia