AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Myyntityön koulutus | tradenomi

Myyntityön koulutus antaa laajat myyntityön ja liiketalouden valmiudet toimia hyvin erilaisissa myynnin asiantuntijatehtävissä. Myyntityössä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, rohkeutta ja halua hankkia uusia asiakkaita, hoitaa asiakassuhteita sekä tuloksentekokykyä. Koulutuksessa voi erikoistua yritysmyyntiin (B2B-myynti), rahoitus- ja vakuutuspalveluihin ja niiden myyntiin tai/sekä kiinteistönvälitykseen

Myyntityön koulutuksen sisältö

Myyntityön koulutuksessa keskitytään erityisesti yrityksille ja muille organisaatioille suunnattuun myyntityöhön. Lisäksi opintojen sisältöihin kuuluu markkinoiden toiminnan ja lainalaisuuksien ymmärtäminen, kannattavuusajattelu, aito asiakaslähtöisyys, ratkaisuhakuisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Perusopinnoissa opiskelija oppii henkilökohtaisen myyntityön perusteiden lisäksi laaja-alaista liiketoimintaosaamista kuten yritystoimintaa, markkinointia, tietotekniikkaa, taloushallintoa sekä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Myyntityön tradenomi työelämässä

Valmistuttuasi osaat toimia ammattimaisesti ja innovatiivisesti myynnin ja asiakastyön työtilanteissa. Olet hyvä asiakassuhteen rakentaja ja toimit itsenäisesti ja yrittäjämäisesti myynti- ja asiakastyön asiantuntijatehtävissä. Osaat toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja siksi osa opinnoista suoritetaan englanniksi. Mahdollisia ammattinimikkeitäsi ovat esim. asiakasneuvottelija, myyntikoordinaattori, avainasiakasvastaava, yhteyspäällikkö, palveluneuvoja, korvauskäsittelijä ja kiinteistönvälitysalan myyntineuvottelija.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu