Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Myyntityön koulutus | tradenomi

Myyntityön koulutus antaa laajat myyntityön ja liiketalouden valmiudet toimia hyvin erilaisissa myynnin asiantuntijatehtävissä. Myyntityössä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, rohkeutta ja halua hankkia uusia asiakkaita, hoitaa asiakassuhteita sekä tuloksentekokykyä. Koulutuksessa voi erikoistua yritysmyyntiin (B2B-myynti), rahoitus- ja vakuutuspalveluihin ja niiden myyntiin tai/sekä kiinteistönvälitykseen

Myyntityön koulutuksen sisältö

Myyntityön koulutuksessa keskitytään erityisesti yrityksille ja muille organisaatioille suunnattuun myyntityöhön. Lisäksi opintojen sisältöihin kuuluu markkinoiden toiminnan ja lainalaisuuksien ymmärtäminen, kannattavuusajattelu, aito asiakaslähtöisyys, ratkaisuhakuisuus sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Perusopinnoissa opiskelija oppii henkilökohtaisen myyntityön perusteiden lisäksi laaja-alaista liiketoimintaosaamista kuten yritystoimintaa, markkinointia, tietotekniikkaa, taloushallintoa sekä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Myyntityön tradenomi työelämässä

Valmistuttuasi osaat toimia ammattimaisesti ja innovatiivisesti myynnin ja asiakastyön työtilanteissa. Olet hyvä asiakassuhteen rakentaja ja toimit itsenäisesti ja yrittäjämäisesti myynti- ja asiakastyön asiantuntijatehtävissä. Osaat toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja siksi osa opinnoista suoritetaan englanniksi. Mahdollisia ammattinimikkeitäsi ovat esim. asiakasneuvottelija, myyntikoordinaattori, avainasiakasvastaava, yhteyspäällikkö, palveluneuvoja, korvauskäsittelijä ja kiinteistönvälitysalan myyntineuvottelija.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: