AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | tietotekniikka | monimuotototeutus

Vaasan ammattikorkeakoulu, paikassa Vaasa
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | tietotekniikka | monimuotototeutus

Tietotekniikkaan törmää joka puolella ja se on mukana ihmisten arjessa - niin työssä kuin vapaa-ajalla. Myös kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat tietotekniikkaa ja ammattilaisia hoitamaan siihen liittyviä tehtäviä, joten alan opiskelu kannattaa.Alalla uusien asioiden nopea omaksuminen on valttia.

Opettajamme pitävät tiiviisti yhteyttä työelämään, joten tiedämme, minkälaisia tietotekniikkaguruja teollisuus tarvitsee. Yhteistyön myötä opiskelijat saavat myös kesätyö- ja harjoittelupaikkoja sekä aiheita opinnäytetöihin.

VAMKin tietotekniikan opinnoissa riittää runsaasti valinnanvaraa ohjelmistotekniikasta sulautettuihin järjestelmiin ja mobiilikehitykseen, joten voit opiskella juuri sinua kiinnostavia asioita. Vaasassa sijaitsee Suomen suurin energiakeskittymä: tämän vuoksi myös tietotekniikassa painotetaan energiatekniikan sulautettuja ratkaisuja, joilla voidaan vaikuttaa energian säästöön, tuotantoon ja jakeluun.

Tietotekniikan opiskelijat pääsevät tekemään projekteja myös teollisuudelle ja muille yritysasiakkaille. Käytännönläheisissä ja opettavaisissa projekteissa omaksut työelämässä tarvittavia taitoja: tiimipelaamista, kommunikointia, dokumentointia ja projektityöskentelyä. Koska mukana on myös kansainvälisiä opiskelijoita, kielitaito paranee ja kaveriporukka kasvaa. Jos kansainväliset tehtävät kiinnostavat, voit opiskella tietotekniikan tutkinnon kokonaan englanniksi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Vaasa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu
Wolffintie 30
65200 Vaasa

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on kodikkaan kokoinen, 3700 opiskelijan suomen ja englanninkielinen kansainvälinen  korkeakoulu. VAMKissa voit opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. VAMKissa opiskelu on aidosti yhteisöllistä, sillä kaikkien alojen opiskelijat opiskelevat samalla kampuksella. Kampus sijaitsee Vaasan Palosaarella, meren äärellä, aivan kaupungin...

Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu