Ylemmät AMK-tutkinnot

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Projektijohtamisen koulutus | YAMK

Projektijohtamisen koulutus antaa valmiudet toimia hyvää asiantuntemusta vaativissa projektien johto- ja hallintatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on liiketalouden AMK-tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Projektijohtamisen koulutuksen sisältö

Projektijohtamisen koulututuksen painopisteinä ovat projektinhallintataidot sekä johtaminen ja esimiestyö. Myös vuorovaikutustaidot, tiimityöskentely sekä englannin kieli ovat keskeisiä opintosisältöjä. Opinnot nivotaan lähelle opiskelijan työtehtäviä ja mahdollistetaan joko oman tai työnantajaorganisaation projektin edistäminen.
Koulutuksessa käydään läpi keskeiset projektinhallinnan viitekehykset (IPMA, PMI, Prince2), mikä mahdollistaa vastaavaan sertifiointiin hakeutumiseen opintojen jälkeen.

Projektijohtamisen koulutuksen toteutus

Projektijohtamisen koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, mikä tarkoittaa että opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti kahtena päivänä kerran kuukaudessa. Opiskelussa korostuvat vuorovaikutus ja tiimityö. Opinnoissa yhdistyvät käytännön toiminta ja teoreettinen tarkastelu ja koulutuksessa tähdätään opiskelijan projektityötaitojen syventämiseen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu