Ylemmät AMK-tutkinnot

Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK | verkkototeutus

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK | verkkototeutus

Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK

Tunnista uusiadigimarkkinoinnin mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä ja tasoita tietä myynnin onnistumiselle yrityksessäsi.

Digimarkkinoinnin johtamisen YAMK-koulutuksessa opit kehittämään konkreettisesti yrityksesi somen, sivustojen ja sisältöjen kaupallista hyödyntämistä. Koulutuksen jälkeen sinulla on varmuutta digimarkkinoinnin tekemiseen, johtamiseen ja kehittämiseen. Sinulla on vahva tietopohja, konkreettisia käytännön taitoja, sekä ajantasainen tietämys markkinoinnin kehittyvistä teknologioista. Osaat kehittää digimarkkinointia yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Digimarkkinoinnin osaajille on kasvava kysyntä. Tutkinnon suorittanut on askelen pidemmällä urallaan digimarkkinoinnin asiantuntija- tai johtotehtävissä teollisuuden, palvelu- tai kaupan alojen yrityksissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka työskentelet pienessä/keskisuuressa yrityksessä ja käytännössä jo toteutat ja kehität digimarkkinointia. Haluat nostaa osaamisesi tasoa ja avartaa näkemystäsi. Työhösi sisältyy tulos- tai kehittämisvastuita, suunnittelua ja toteuttamista liittyen esim. sähköisiin asiakaspalvelukanaviin (verkkosivut, some, chat), verkkokauppaan, viestintään, asiakaspalvelutehtäviin, sisältöjen tuottamiseen, markkinoinnin automaatioon, markkinoinnin analytiikkaan tai myyntiin.

Olet koulutukseltasi tradenomi (AMK). Myös muu AMK-tutkinto voi olla soveltuva, jos työkokemuksesi on digimarkkinoinnin tehtävistä.

Suorita opinnot verkossa

Tutkinnon voit suorittaa kokonaan verkko-opintoina, riippuen siitä, mitä opintoja valitset täydentäviin opintoihisi. Opiskelu työn ohessa on huomioitu verkko-opintojen suorittamisessa.Opintojen aloitus ja ryhmään tutustumispäivä pidetään XamkinMikkelin kampuksella. Näin opinnot käynnistetään sujuvasti japääset solmimaantuttavuuksia muiden digimarkkinoijien kanssa!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2025

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Olet koulutukseltasi tradenomi (AMK). Myös muu AMK-tutkinto voi olla soveltuva, jos työkokemuksesi on digimarkkinoinnin tehtävistä.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu