Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan koulutus | elokuva | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Media-alan koulutus | elokuva | päivätoteutus

Media-alan koulutus | elokuva

Media-alan koulutus | elokuva

Turun ammattikorkeakoulun media-alan koulutuksessa voit opiskella elokuvan erikoistumisalalla. Elokuvan koulutus antaa alan työmarkkinoilla tarvittavat vankat perustaidot ja -tiedot. Voit syventyä opinnoissa käsikirjoittamiseen, kuvaamiseen, leikkaamiseen, äänisuunnitteluun tai tuotannollisiin tehtäviin.

Elokuvan opintojen sisältö

Media-alan perusopinnoissa hankitaan perustiedot eri ilmaisumuodoista (mm. liikkuva kuva, valokuva, kirjallinen ilmaisu), media-alan toimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä sekä kehitetään lisäksi kielten ja vuorovaikutustaitojen osaamista. Elokuvan opinnot antavat tekniset perusvalmiudet alan työtehtävissä toimimiseen, perehdyttää elokuvalliseen kerrontaan sekä tuotannollisiin tehtäviin. Elokuvan syventävissä opinnoissa voi perehtyä kameran käyttöön ja kuvailmaisuun, käsikirjoittamiseen ja elokuvan äänitöihin, elokuvaleikkaukseen ja elokuvatuotantoon.

Medianomi työelämässä

Elokuvan erikoistumisalalta valmistuneella medianomilla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet elokuva- ja dokumenttituotannon parissa. Hän voi työskennellä tuotantoryhmässä esimerkiksi käsikirjoittajana, ohjaajana, tuottajana, tuotantopäällikkönä, leikkaajana, apulaisohjaajana, kuvaussihteerinä, tuotantoassistenttina tai järjestäjänä. Myös lavastusryhmän, kameraryhmän, valoryhmän ja äänisuunnittelun työtehtävistä löytyy monipuolisia vaihtoehtoja. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan koulutus | elokuva | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan koulutus | elokuva | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: