AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Suuhygienisti (AMK) | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Suuhygienisti (AMK) | päivätoteutus

Terveiden hymyjen puolesta

Kiinnostaako sinua ihmisläheinen työ, jossa pääset hyödyntämään kädentaitoja ja teoria tietoa?

Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistut suun terveydenhoitotyön asiantuntijaksi, joka osaa toimia osana suun terveydenhoidon tiimiä. Osaat toimia verkostoyhteistyössä sekä moniammatillisissa tiimeissä myös muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa.

Koulutuksen suoritettuasi sinulla on ymmärrys suun terveyden merkityksestä osana ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Osaat edistää kaiken ikäisten yksilöiden, ryhmien ja väestön suun terveyttä käyttäen motivoivia- ja osallistavia opetus- ja ohjausmenetelmiä.

Meiltä valmistuttuasi omaat hyvät kliiniset kädentaidot. Pystyt työskentelemään itsenäisesti oman vastuualueesi tehtävissä tunnistaen samalla tarpeen oikea-aikaiselle konsultoinnille. Osaat huolehtia toimintaympäristösi turvallisuudesta ja tunnet alan lainsäädäntöä. Toimintasi pohjautuu eettiseen päätöksen tekoon ja näyttöön perustuvaan tietoon. Huomioit asiakaslähtöisyyden ja kestävän kehityksen osana jokapäiväistä työtäsi. Sinulla on valmiudet jatkuvaan itsesi kehittämiseen alalla, jossa digitalisaatio ja terveysteknologia luovat tarpeen jatkuvalle oppimiselle.

Opetuksemme tapahtuu uusissa ja moderneilla laitteilla varustetuissa simulaatiotiloissa, joissa pääset harjoittelemaan kliinisiä kädentaitoja suun terveydenhoitotyössä. Opinnoistasi kolmasosa on ohjattua harjoittelua, joka toteutuu opetustiloissamme tai sosiaali- ja terveysalan työympäristöissä eri puolilla Pirkanmaata. Opintojesi aikana perehdyt myös hammaslääketieteen erikoisaloihin kuten suukirurgiaan, parodontologiaan, purentafysiologiaan ja oikomishoitoon.

Tampereen ammattikorkeakoulun vahva osaaminen sosiaali- ja terveysalan kouluttajana luo opinnoillesi aidosti moniammatillisen oppimisympäristön. Opinnoissasi sinua tukee opettajatuutori, opinto-ohjaaja sekä opiskelijoiden hyvinvointipalvelut. Opiskelijoiden hyvinvointi ja hyvä opiskelukokemus ovat meille tärkeitä.

Opiskelu ja alalla työskentely edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Opinnoissa sinulle on hyötyä hyvistä kädentaidoista, luovuudesta ja esiintymistaidoista. Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, haluat sitoutua yhteisiin sääntöihin ja toimia hyvässä yhteistyöhengessä ryhmäsi kanssa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Suuhygienisti (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu