Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Ikääntymisen asiantuntija

Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK

Ikääntyvien määrä Suomessa ja maailmanlaajuisesti kasvaa voimakkaasti tulevina vuosina. Ikääntyvä yhteiskunta tarvitsee uusia osaajia, joilla on laaja-alaiset valmiudet kehittää, johtaa ja uudistaa vanhustyötä ja rakentaa ikäystävällistä yhteiskuntaa.

Tule SeAMKiin opiskelemaan uusi sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto, kehity monipuoliseksi ikääntymisen asiantuntijaksi ja suuntaa uralle, jossa uusien osaajien tarve on suuri ja työllistymismahdollisuudet ovat laaja-alaiset!

aja-alaiset!

Ikääntymisen asiantuntija -opinnot

Ikääntymisen asiantuntija -yAMK-opintosi rakentuvat ikääntymisen yhteiskunnallisiin näkökulmiin sekä sosiaali- ja terveysalan näkökulmiin liittyvistä teemoista. Opintojen aikana perehdyt muun muassa ikäystävällisen yhteiskunnan kehittämiseen, ikääntyvien monialaiseen hyvinvoinnin tukemiseen, aivoterveyden edistämiseen sekä erilaisissa vanhustyön ympäristöissä tapahtuvan johtamis- ja esimiestyön kehittämiseen. Opit hyödyntämään uusinta gerontologista tutkimustietoa ja soveltamaan sitä vanhustyön toimintaympäristöissä. Vapaavalintaisten opintojen ja opinnäytetyön kautta voit suunnata osaamistasi haluamaasi ikääntymiseen ja vanhustyöhön liittyvään erityiskysymykseen tai syventää esimies- ja johtamisosaamistasi.

Ylempi korkeakoulututkinto työn ohessa

SeAMKissa haluamme sinun voivan panostaa yAMK-opintoihisi mahdollisimman hyvin työn ohessa. Opiskelusi Ikääntymisen asiantuntija -opinnoissa sisältää noin kaksi lähiopiskelupäivää kuukaudessa. Lähipäivinä opetus järjestetään Seinäjoella. Hyödynnämme laajasti myös etäopiskelun ja etäyhteyksien mahdollisuuksia. Opintoihin kuuluu paljon itsenäisiä tehtäviä ja verkko-opetusta. Osa kursseista on mahdollista suorittaa verkko-opintoina.  Aikaisempien yAMK-/maisteritasoisten opintojen perusteella voi hakea harkinnanvaraista opintojen hyväksilukua.

Ylemmän AMK-tutkinnon hyödyt työelämään

SeAMKista Ikääntymisen asiantuntijaksi valmistumisen jälkeen sinulla on valmiudet toimia erilaisissa vanhustyön ja ikääntymisen asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Olet saanut laaja-alaisen koulutuksen, joka mahdollistaa toimimisen ikääntymiseen ja vanhustyöhön liittyvissä asiantuntijatehtävissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Myös yrittäjyys on yksi mahdollisuus ja vapaavalintaisten opintojen kautta voit halutessasi vahvistaa yrittäjyysvalmiuksiasi. Koulutus tuottaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Koulutus antaa hakukelpoisuuden alan tieteellisiin jatko-opintoihin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2022 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan koulutus | ikääntymisen asiantuntija | YAMK täytä seuraavat tiedot: