Ylemmät AMK-tutkinnot

Tekniikan ala | Insinööri | YAMK

Pituus
1–1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1–1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tekniikan ala | Insinööri | YAMK

Teknologia ja uudet innovaatiot ovat muuttaneet yritysten ja yhteiskunnan toimintamalleja. Toimintoja ravistelevat myös erilaiset megatrendeihin, kuten digitalisaatioon, globalisaatioon, kiertotalouteen, vihreään siirtymään ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, liittyvät haasteet. Haasteiden ratkaiseminen vaatii uutta ajattelua, jossa laajoja kokonaisuuksia sekä asioiden ja toimialojen välisiä suhteita tarkastellaan systeemiteorian näkökulmasta. Tällöin korostuvat erityisesti toimialat ylittävä jatkuva oppinen, tiimi- ja viestintätyötaidot sekä muutosjoustavuus.

Yrityksiltä, organisaatioilta ja yhteiskunnalta edellytetään älykästä, joustavaa ja vastuullista toimintaa, jossa kestävä kehitys ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat nousseet entistä merkittävämpään osaan. Uudet liiketoimintamahdollisuudet haastavat toimijoita yhteistyöhön, asiakkaiden ja käyttäjien osallistamiseen, ketteryyteen ja luovuuteen innovoinnissa.

Yritykset tarvitsevat osaajia, jotka pystyvät toimimaan muuttuvassa toimintaympäristössä ja kykenevät vuorovaikutteiseen johtamiseen toimialasta riippumatta. Tekniikan ylempi AMK - tutkintokoulutus (60 op) vastaa näihin osaamistarpeisiin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Satakunnankatu 23
28130 Pori

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....

Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu