AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Satakunnan ammattikorkeakoulu, paikassa Pori (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Sairaanhoitaja AMK on Valviran laillistama ja rekisteröimä ammattinimike. Sairaanhoitajan koulutus antaa pätevyyden työskennellä asiantuntijana erilaisilla sosiaali- ja terveydenhuollon alueilla esimerkiksi sairaanhoidon eri erikoisaloilla, erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa, yksityisissä ja kolmannen sektorin palveluissa sekä yrittäjänä. Suomalainen sairaanhoitajatutkinto on arvostettu ja se antaa hyvät mahdollisuudet työskennellä ja työllistyä myös kansainvälisesti. Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija. Sairaanhoitajalla on monia mahdollisuuksia uralla etenemiseen, esimerkiksi hoitotyön kliininen asiantuntija, hoitotyön johtaja, kouluttaja, tutkija ja kehittäjä. Suomenkielisessä tutkinto-ohjelmassa on mahdollisuus valita opintojaksoja myös englanninkielisestä tutkinto-ohjelmasta. Hoitotyön tutkinto-ohjelmasta valmistuneet opiskelijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä opetuksen laatuun. Satakunnan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajakoulutus on maan kärkitasoa.

Sairaanhoitajan tehtävänä on väestön terveyden edistäminen ja ylläpitäminen, sairauksien ehkäiseminen sekä kärsimyksen lievittäminen. Sairaanhoitajakoulutuksessa opiskellaan eettisesti korkeatasoista, näyttöön perustuvaa, laadukasta ja turvallista sekä asiakaslähtöistä terveyden edistämistä ja kliinistä hoitotyötä ja sen kehittämistä monialaisessa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmässä. Opintojen tavoitteena on, että opiskelija kykenee eettisesti korkeatasoiseen hoitotyöhön, kriittiseen ajatteluun ja päätöksentekoon, itsenäiseen työskentelyyn ja monialaiseen yhteistyöhön sekä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kehittämiseen sekä elinikäiseen oppimiseen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Rauma
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Satakunnankatu 23
28130 Pori

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun löydät länsirannikolta meren ääreltä ja Kokemäenjoen rannalta. Neljällä paikkakunnalla voit opiskella yli 30 koulutuksessa. SAMKin modernit kampukset luovat mahtavan pohjan käytännönläheiselle opiskelulle. Jokaisella alalla tehdään paljon yritysyhteistyötä erilaisissa projekteissa, joissa pääset ratkomaan aitoja työelämän ongelmia soveltamalla teoriaa käytäntöön....

Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu