Terveydenhoitaja (AMK) | terveydenhoitotyö | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Terveydenhoitaja, AMK

Terveydenhoitaja (AMK) | terveydenhoitotyö | monimuotototeutus

Terveydenhoitajana teet ihmisläheistä, laaja-alaista ja vastuullista työtä. Asiakkaitasi ovat yksilöt, perheet, ryhmät ja yhteisöt. Edistät lasta odottavien perheiden, lasten, kouluikäisten, nuorten, aikuisten ja ikääntyvien ihmisten sekä heidän perheidensä terveyttä. Osallistut asiakkaittesi terveysriskien ja sairauksien varhaiseen tunnistamiseen ja ehkäisyyn sekä sairastuneiden hoitamiseen.

Vaikutat myös terveellisen elinympäristön kehittämiseen ja teet yhteistyötä eri ammattiryhmien, asiantuntijoiden ja organisaatioiden kanssa. Olet terveydenhoitajatyön, terveyden edistämisen ja kansanterveystyön ammattilainen ja terveydenhoitajatyön asiantuntija työryhmissä ja verkostoissa.

Koulutuksen sisältö

Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti arkipäivisin päiväopintoina. Opetusta  voi olla myös iltaisin ja lauantaisin. Opetusta on pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa, mutta tilanteen mukaan viikoittaisen opetuksen määrä voi olla myös neljä tai viisi päivää. Opistoasteen tutkinnon suorittaneet suorittavat tämän lisäksi osan opinnoista päivätoteutuksen ryhmän aikataulun mukaisesti. Lisäksi kaikilla  on myös  jonkin verran Metropolian ulkopuolisten asiantuntijoiden iltaluentoja.

Ammattitaitoa edistävää harjoittelua on yhteensä noin 16 kalenteriviikkoa. Harjoittelu koostuu useammasta noin 2–5 kalenteriviikon pituisesta jaksosta. Osan opinnoistasi suoritat mm. laboraationa, simulaationa, itsenäisesti, ryhmätöinä ja verkko-opintoina. Lisäksi opiskelet erilaisissa hankkeissa ja projekteissa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen