Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut | YAMK | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut | YAMK | monimuotototeutus

Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut

Koulutuksessa syvennät palveluliiketoiminnan kehittämistä ja digitaalisia ratkaisuja koskevia tietoja, taitoja ja osaamistasi. Koulutus kehittää valmiuksia vastata palveluliiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen sekä palvelujen digitalisoimisen haasteisiin.

Koulutus muodostuu kahdesta kokonaisuudesta: digitaaliset palvelut ja palveluliiketoiminta. Ensimmäisessä kokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti digitaalisten palvelujen kehittämisen ja palvelumuotoilun prosesseihin, menetelmiin ja työkaluihin sekä tulevaisuuden ennakoinnin menetelmiin. Toisessa kokonaisuudessa palveluliiketoiminnan uusia ajattelumalleja, tietojohtamisen malleja sekä digitaalisia ratkaisuja tarkastellaan palvelujen kehittämisen ja strategisen johtamisen kontekstissa.

Koulutus tarjoaa uusimpaan tutkimustietoon pohjautuvat teoreettiset tiedot sekä valmiudet toteuttaa työelämän tutkimus- ja kehittämishankkeita. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet jatkuvaan oman ammattitaidon ylläpitämiseen. Valmistumisen jälkeen voit toimia tiedon hallinnan sekä digitaalisten palvelujen muotoilun asiantuntijana, esimiehenä ja yrittäjänä alallasi.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakeutua esimerkiksi tradenomi (AMK) tai muulla soveltuvalla korkeakoulututkinnolla. Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut | YAMK | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: