Ylemmät AMK-tutkinnot

Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | verkko-opinnot

Pituus
2-2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2-2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | verkko-opinnot

Liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoiminnan kehittämisen koulutus on työelämälähtöistä ja tähtää yritysten ja organisaatioiden kilpailukyvyn, kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseen. Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittyä organisaation suunnittelu-, asiantuntija- ja johtotehtävissä, erilaisten kehittämisprojektien toteuttajana tai yrittäjänä. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 90 opintopistettä ja opiskelu kestää 2–2,5 vuotta. Koulutuskokonaisuus muodostuu neljästä 15 opintopisteen moduulista ja 30 opintopisteen laajuisesta opinnäytetyöstä. Koulutuksen koko opetussuunnitelma on esitelty opinto-oppaassa.

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • johtaminen tulevaisuuden työorganisaatioissa
  • digitaalisuus muutosvoimana
  • myynnin ja asiakkuuksien johtaminen
  • vastuullinen liiketoiminta
  • kilpailukyky ja kasvustrategia sekä niiden johtaminen
  • tuottavuus ja jatkuva parantaminen
  • taloustiedolla johtaminen.

Lisäksi voit perehtyä liiketoiminnan uudistamiseen ja digitaaliseen asiakaskokemukseen palvelumuotoilun keinoin (Business Design). Voit koulutuksen aikana myös aloittaa tai kehittää omaa yritystoimintaasi. 

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan kokonaan ohjattuina verkko-opintoina. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa ja kytkeä osaksi omaa työtä. Työn ohessa opiskelu vaatii oman ajankäytön suunnittelua, sillä opinnoille on tarpeen varata aikaa joka viikko. Opintoihin sisältyy ohjaajatapaamisia keskimäärin 1–2 kertaa kuukaudessa.

Koulutuksessa opitaan tiimeissä ja hyödynnetään omaa työyhteisöä oppimisympäristönä. Opiskelijalla on vastuu ja omistajuus omasta oppimisestaan. Opettajat toimivat valmentajina ja sparraajina. He ohjaavat ja oivalluttavat tiimejä kannustamalla tiedon jakamiseen ja uuden tiedon luomiseen sekä oman oppimisen reflektointiin.

Opinnäytetyö on itsenäisesti toteutettava työelämälähtöinen projekti, jota ohjaavat kokeneet opinnäytetyöohjaajat. Opinnäytetyöprosessi sisältää väli- ja loppuseminaarin, joihin osallistuminen on pakollista.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta asianomaiselta alalta. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan kehittäminen | tradenomi (YAMK) | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu