AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

tiputuspussi ja lab logo

Näetkö itsesi tulevaisuuden sairaanhoitajana? Haluatko työskennellä hoitotyön asiantuntijana monipuolisissa työtehtävissä erilaisten ja eri ikäisten ihmisten parissa?

Sairaanhoitajan osaamista tarvitaan muun muassa akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, ikääntyneiden hoitotyössä sekä lasten ja nuorten hoitotyössä. Voit työskennellä esimerkiksi ensiapupäivystyksessä, leikkaussalissa, asiakkaiden kotona tai etävastaanotolla. Sairaanhoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit hoitotyötä sekä ohjaat asiakkaita ja heidän omaisiaan.

Sairaanhoitajana teet työtä moniammatillisissa hoitotiimeissä. Sairaanhoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että osana hoitotiimiä. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä. Sairaanhoitajana voit työskennellä myös tiimin johtajana. Sairaanhoitajana työskentely edellyttää sinulta riittävää psyykkistä ja fyysistä terveyttä ja toimintakykyä, koska työssäsi kohtaat muuttuvia tilanteita ja vastaat potilasturvallisuudesta.

Sairaanhoitajaksi opiskelua monipuolisesti

LAB-ammattikorkeakoulun sairaanhoitajakoulutus antaa sinulle hyvät teoreettiset ja käytännön valmiudet toimia hoitotyön asiantuntijana. Opiskelet joustavasti omia kiinnostuksen kohteitasi painottaen. Sairaanhoitajan tutkinnon täydentävä osaaminen antaa sinulle mahdollisuuden suunnata uraasi haluamaasi suuntaan. Halutessasi voit suorittaa osan opinnoistasi kansainvälisessä opiskelijavaihdossa. 

Opiskelun aikana opit myös hyödyntämään hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi, yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Sairaanhoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto antaa pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

Opintojen rakenne

Sairaanhoitaja (AMK) tutkinto on 210 opintopistettä. Sairaanhoitajakoulutuksen opinnot muodostuvat LABin yhteisestä ydinosaamisesta, ammatillisesta ydinosaamisesta ja täydentävästä osaamisesta.Täydentävään osaamiseenvoit valita sairaanhoitajakouluksen opintoja, monialaisia väyläopintoja tai muuta omaa ammatillista kasvuasi tukevia opintoja.

  • LABin yhteinen ydinosaaminen, 15 opintopistettä
  • Ammatillinen ydinosaaminen, 165 opintopistettä, josta harjoittelua 90 opintopistettä
  • Täydentävä osaaminen, 30 opintopistettä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu