AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus

Metsätalousinsinööri tutkimassa metsää

Metsätalousinsinöörinä edistät metsiemme kestävää käyttöä. Hallitset puunkäyttäjien raaka-ainehuollon ja osaat neuvoa metsänomistajia metsien käytössä. 

“Suomi elää metsästä” pitää edelleen hyvin paikkansa. Perinteisen metsätalouden rinnalle syntyy jatkuvasti uusia metsään liittyviä käyttömuotoja, kuten metsän käyttö hiilinieluna. Metsäalan kehitys vaatii uutta lähestymistapaa metsien käyttöön, ja alalle tarvitaan jatkuvasti lisää tuoretta osaamista ja uusia innovaatioita. 

Metsätalousinsinöörinä toimit uusiutuvien luonnonvarojen ja niiden kestävään käyttöön perustuvan liiketoiminnan tehtävissä. 

Joensuu on Euroopan metsäpääkaupunki ja Pohjois-Karjalassa toimii iso joukko suuria kansainvälisiä metsäteollisuusyrityksiä, tutkimus- ja koulutusorganisaatioita, metsätalouden kehittämisyksiköitä ja julkishallinnon organisaatioita, bioenergia-, metsäteknologia- ja paikkatietoyrityksiä sekä lukuisia metsäpalveluyrityksiä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua ja hankkia työkokemusta jo opintojesi aikana. 

Metsätalousinsinööri työelämässä

Metsätalousinsinöörinä toimit uusiutuvien luonnonvarojen ja niiden kestävään käyttöön perustuvan liiketoiminnan tehtävissä. 

Suunnittelet kestävää metsien käyttöä, ohjaat ja toteutat metsä- ja energiateollisuuden puuraaka-ainehuoltoa ja neuvot metsänomistajia metsien käytössä. 

Kaikissa tehtävissä olet tekemisissä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit esimerkiksi metsäasiantuntijana, metsäsuunnittelijana tai bioenergia-asiantuntijana sekä muissa johto-, esimies- ja projektitehtävissä tai itsenäisenä metsäpalveluyrittäjänä. 

Metsätalousinsinöörien työllistyminen on ollut viime vuosina hyvällä tasolla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Metsätalousinsinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu