Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2–2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot
Liiketoimintaosaamisen opiskelijoita

Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | monimuotototeutus

Maailma on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä enemmän kuin sitä edeltävänä aikana koko ihmiskunnan historiassa – ja vauhti vain kiihtyy. Näin ollen kyky ja uskallus reagoida toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin on yksi tärkeimmistä tulevaisuuden taidoista alasta riippumatta.

Pääosan opinnoista suoritat etäopintoina itsenäisesti työskennellen ja verkkoa hyödyntäen. Kareliassa opiskelet käyttäen omaa tietokonettasi. Koulutukseen sisältyvät lähipäivät järjestetään pääsääntöisesti kahden päivän jaksoissa. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Monipuoliset valmiudet

Karelian ylemmän amk-tutkinnon suorittaneena tradenomina sinulla on valmiudet toimia erilaisissa yritysten, julkishallinnon tai kolmannen sektorin asiantuntija-, päällikkö- ja esimiestehtävissä. 

Tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Kareliasta valmistuneet tradenomit (YAMK) voivat toimia muun muassa liiketoiminta-, palvelu-, projekti-, kehitys-, henkilöstö- tai laatupäällikköinä, yksikön tai osaston johtajina tai yrittäjinä.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutus, jossa verkko-opiskelua sekä keskimäärin 2–4 lähipäivää kuukaudessa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Johtaminen ja liiketoimintaosaaminen (YAMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: