Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kokkola
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus

Tuotantotalous, päivätoteutus

Haluatko olla mukana kehittämässä tuotannollisten ja palvelualan yritysten kannattavuutta ja kilpailukykyä? Jos vastaat kyllä, silloin Centrian tuotantotalouden koulutus on sinulle hyvä vaihtoehto. Tuotantotalouden tekniikan, talouden ja johtamisen opinnot sekä yrityselämälähtöisistä projekteista saatu osaaminen antavat sinulle hyvät valmiudet toimia yritysten kehitys- ja asiantuntijatehtävissä.

Opinnot antavat valmiudet toimia teollisen yrityksen asiantuntija- ja johtotehtävissä niin taloushallinnon, markkinoinnin ja myynnin kuin tekniikankin alan tehtävissä.

Opintojen sisältö ja toteutus

Tuotantotalouden opinnot koostuvat taloushallinnon, johtamisen sekä tekniikan alan opinnoista. Opinnoissa perehdytään tuotannollisen yrityksen johtamiseen, talouden hallintaan sekä kansainvälistymiseen liittyviin asioihin.

Opiskelija tuntee ja ymmärtää talousmekanismit jotka vaikuttavat yrityksen kannattavuuteen ja menestymiseen. Opinnoissa perehdytään tuotannollisen yrityksen talousanalyyseihin ja opitaan suunnittelemaan yrityksen taloutta parantavia toimenpiteitä. Opinnoissa perehdytään tekniikan alaan valitsemalla jokin tekniikan alaan kuuluva ammattiopintojen kokonaisuus.

Perusopinnoissa hankitaan matemaattis-luonnontieteellinen pohja ammattiopintoja varten sekä perusosaaminen yrityksen taloudenpidosta. Ammattiopinnoissa syvennetään talouden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asioita sekä perehdytään tekniikan alaan suuntautumalla opinnoissa kone-, kemian-, tai tietotekniikan alueelle. Syventävissä opinnoissa perehdytään tuotantotalouden erityiskysymyksiin tuotantoprosessien kehittämisen ja laadun näkökulmasta.

Uramahdollisuudet

Tehtävänimikkeitäsi tulevaisuudessa ovat mm. kehitysinsinööri, laatupäällikkö, suunnitteluinsinööri, mekaniikkasuunnittelija, konesuunnittelija, kunnossapitoinsinööri, myyntipäällikkö, projekti-insinööri, tuotannon suunnittelija, hankintapäällikkö tai logistiikkapäällikkö.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: