AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus

Video

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | päivätoteutus

Haluatko olla mukana kehittämässä tuotannollisten ja palvelualan yritysten kannattavuutta ja kilpailukykyä? Jos vastaat kyllä, silloin Centrian tuotantotalouden koulutus on sinulle hyvä vaihtoehto. Tuotantotalouden tekniikan, talouden ja johtamisen opintojen kokonaisuus sekä yrityselämälähtöisistä projekteista saatu osaaminen antavat sinulle hyvät valmiudet toimia yritysten kehitys-, asiantuntija- ja johtotehtävissä tai yrittäjänä.

Centrian tuotantotalouden insinöörikoulutuksessa perehdyt monipuolisesti tuotantotalouden eri osa-alueisiin. Opinnoissa lähdetään liikkeelle perusteista, joten et tarvitse aiempaa alan osaamista tai työkokemusta. Opintoihin sisältyy kaikille AMK-opiskelijoille yhteisiä opintoja, matematiikkaa ja luonnontieteitä, kieliä ja viestintää sekä yritystoimintaan ja markkinointiin liittyviä opintojaksoja. Ammattiopinnoissa pääset perehtymään tekniikan, talouden ja johtamisen opintoihin. Opintoihin kuuluu lisäksi harjoittelujaksoja, joissa pääset harjoittelemaan oppimaasi käytännössä oikeassa työympäristössä. Johtamisen opinnoissa perehdytään strategiseen johtamiseen, henkilöstövoimavarojen johtamiseen, projektijohtamiseen sekä kansainväliseen kauppaan ja markkinointiin. Tilaus-toimitusketjun osalta profiloivissa opinnoissa syvennetään osaamista kestävän kehityksen näkökulmasta toimitusketjun johtamisen sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmäprojektien näkökulmasta.

Opintojen toteutus

Opetus järjestetään arkipäivisin Talonpojankadun kampuksellamme Kokkolassa. Opinnot sisältävät myös etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Perinteisten luentojen lisäksi töitä tehdään ryhmissä. Pääset tekemään erilaisia harjoituksia ja tehtäviä laboratorioissamme, joissa voit testata oppimaasi käytännössä ohjatusti yhdessä muiden opiskelukaverien kanssa. Opintojen aikana pääset myös vierailemaan ja tutustumaan alueemme yrityksiin ja heidän toimintaansa. Osa profiloivista opinnoista suoritetaan englannin kielellä. Lisäksi useilla opintojaksoilla käy yritysmaailman edustajia ja asiantuntijoita luennoimassa. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua erilaisiin yritysprojekteihin, joissa pääset konkreettisesti työskentelemään jonkin asiakasyrityksen projektissa. Projektit ovat hyvä mahdollisuus näyttää osaamistasi ja hankkia kontakteja yritysmaailmaan – ja napata sitä kautta vaikka kesätyö tai vakituinen työpaikka.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2023

  • Lähiopetus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu